|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Dakle, postoji li način da sprečim RENAME fajla, ma gde da prenesem taj fajl. Na drugi komp, ili drugu mrežu ili bilo gde, da ne može da se izmeni ime?
Nije bitno da li je deleteable, može, nema veze, ali da ne mož' ime da menjaš...! Znam za Zipove i Rarove, ne to, dakle da ostane izvorno to što jeste... A da pritom ostane readable za aplikacije i da ga antivirusi ne tretiraju kao malware? Npr. wav ili Mp3... Znam da puno tražim...ali pitam, da ne zna neko nešto...? ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hmm...da...video sam ovo...
Ovo se odnosi samo na slučaj da sam ja nakačen na neku mrežu (sa sve admin ovlašćenjima)... pa prema ostalim korisnicima iste...što nije slučaj... Hvala za trud...
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Ne tražiš puno, Boki, rekao bih da tražiš nemoguće
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Hehe, Vasa me provalio...
![]() Treba mi konkretno da sprečim RENAME fajla, ma gde da prenesem taj fajl. Na drugi komp, ili drugu mrežu ili bilo gde, da ne može da se izmeni ime? Nije bitno da li je deleteable, može, nema veze, ali da ne mož' ime da menjaš...! Znam za Zipove i Rarove, ne to, dakle da ostane izvorno to što jeste... A da pritom ostane readable za aplikacije i da ga antivirusi ne tretiraju kao malware? Npr. wav ili Mp3...
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Pa ne može, jebiga. Ne možeš da zaštitiš ni sam sadržaj WAV/AIFF/MP3 fajla od promena (osim na konkretnom računaru ili mreži), a kamoli ime. I dalje ne razumem šta ti je zaista na umu. Ali opet, zašto bih i morao da razumem. Uglavnom, to što ti hoćeš neće da može.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Teško mi je da zamislim da 'slučajno' može da se desi da dva fajla u istom folderu, mogu da zamene ime. Tek to ne može - slučajno. Al' ajd...
Hoću da vidim ima li načina za ovo što pitam, a sve drugo mi nije interesantno, brisanje, kopiranje itd jer mora da predstavlja apsolutnu i nedvosmislenu nameru i predumišljaj. Ok, verovatno ne može, ali eto ipak, pitam... Možda neko zna, ili zna nekoga ko zna...
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Dobro, ako je došlo dotle da moramo iz tebe da cedimo podatke ko iz suve drenovine i ako je reč o zaštiti fajlova od tuđih zlonamernih manipulacija, to nikakve veze nema sa samim imenom fajla. Pročitaj ovo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Broadcast_Wave_Format Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-11-2016 at 11:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Ok, a kako mi taj link pomaže...kad smo već kod suve drenovine? Osim što će fajl umesto 13 imati 350mb, sličice i author info...?
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Kakvih 350MB, kakve sličice? Izgleda da danas nisam dovoljno pametan da shvatim išta što pišeš, te se izvinjavam na smetnji. Kanda nisam odavle ++
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt 4/5 Library MAKE ITSELF | STUDIOTON | Audio Software | 62 | 22-01-2020 10:36 AM |
How to Make Your Own DIY U87 Vintage Condenser Mic | hofmann | DIY - Uradi sam | 0 | 17-04-2015 11:01 PM |
The 8 Big Mistakes Indie Rappers Make | DzoniPFC | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 2 | 18-09-2011 04:23 AM |
How to make a rap song | Komplex | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 20-01-2011 11:02 PM |
-=How to make a noise=- | ProkDu | Tutorijali | 16 | 15-03-2005 02:41 AM |