|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Moze li mi neko reci da li je nesto porucivao sa Aliexpress-a i kakva iskustva imate sa drugovima Kinezima (brzina dostave, ispravnost porucenog, prihvatanje reklamacija...).
Kupio bih sve i svasta jer imaju jako primamljive cene, ali da ne bude posle ona narodna: "Nisam toliko bogat da kupujem jeftino" ![]() Cuo sam da treba juriti iskljucivo kinesku robu jer inostrana roba zna da bude neispravna jer se radi o jeftinim kopijama ![]() Hvala i pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Hej cao pa ja nisam koristio AliExpress ali koleginica gotovo svakog meseca neshto porucuje i koliko sam uspeo da zakljucim skroz su ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
desavalo mi se da mi drpe robu tj stigne na drugu adresu i neko drugi se potpise, pa onda stige neispravno pa nece da ti vrate pare, pa opet stigne neispravno pa ti vrate pare.... stvarno svasta mozes od njih da ocekujes, ali nastavio sam da kupujem zbog niskih cena odredjenih proizvoda i retko kad kupim stvari preko 20e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hvala obojici!
Pa ako je tako, necu porucivati onda stvari skuplje od 50€ pa cu videti, mada mi nije malo baciti i 50€ ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ja sam porucivao bas dosta stvari. U 80% slucajeva sve bude ok. kada god nije stigla roba dobio sam pun povracaj novca. Desilo mi se da sam porucio tablet koji je stigao i sve sljaka ali je hakovan da pokazuje 4gb rama i bolji procesor. Snimio sam video sa dokazima i vratili su mi 50% a zadrzao sam tablet koji je za te pare do jaja. ispade na kraju da sam ga platio 4500 din. Kapiram da bi mi vratili i vise al je trebalo da jos dokazujem.
Imao sam i slucaj gde mi je tastatura stigla ziva i zdrava do beograda al nije prezivela bahatog postara koji je pokusao da je ugura u sanduce ![]() Kada otvoris zalbu imas par dana da se dogovoris sa prodavcem i oni uglavnom pokusavaju da te preveslaju ali ti u svakom trenutku mozes da prebacis zalbu aliekspresovom timu koji onda resava slucaj. Uglavnom su ok. Ja se vise plasim ovih nasih majmuna. Dva puta mi nije stigla roba a gotovo sam siguran da su je zagubili kod nas na carini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Znaci ako znas postara i ako je ok tip, slobodno narucuj sa Aliekspresa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Preko prijatelja poručio bateriju za laptop...
Kako kinez kaže - stigla je do naše carine, a onda je odbijena...jer baterije, bla,bla...ne može! Vratili pun iznos... Ali za ostalo sve šljaka...
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
vise sam imao problema sa ebay-om sa par midi kablova nego sa ali express-om ovde u skoplju , narucao neke sitne zvucne kartice i jos par stvari , vise nego zadovoljan ! posto stize uglavnom manje vise za oko 2 nedelje ... u srbiji koje je vreme cekanja ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KRK v6, vasa misljenja i iskustva | dj duochebag | Monitoring | 14 | 25-03-2011 06:19 PM |
psihologia placebo paranoja vasa iskustva | InsaneEyes | Pricaonica | 7 | 08-09-2009 07:44 AM |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Vasa preporuka | Altek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 16-03-2005 01:51 AM |