|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ima li šta novo na polju studijske opreme da je izašlo u protekle dve, tri godine a da ste probali i da ste oduševljeni? Pre svega mislim na klasičan outboard (eq, preampi, efekti, kompresori), monitore, konvertere, mikrofone? Skroz sam zadovoljan sa trenutnim setup-om neko vreme pa nisam ispratio šta se novo pojavilo... Pretpostavljam da je većina "noviteta" reciklaža starih legendarnih uređaja... Al ipak reko da pitam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ako je outboard u pitanju, baci pogled na ovaj sajt, od ove godine ima noviteta.
Dva naša čovjeka žive i rade u Kanadi i razvijaju sjajan outboard. Nisam ništa pazario niti probavao ali je svakako vrijedno pažnje i imati u vidu za neko buduće vrijeme ![]() http://sonicfarm.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Video sam pre neki dan u Mitros music Pultec i Urei (Ua) klonove, oko 1000e ne znam ko ih pravi ,dobro izgledaju, mozda Sasa iz Cuprije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ovde mozete pratiti zvanicni thread o Sonic Dune
http://www.rumski.com/forum/showthre...061#post372061
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME noviteti za 2013 | djzolika | Computer Hardware | 10 | 12-04-2013 08:25 PM |
SSL outboard videos, etc.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-09-2012 08:36 AM |
NAMM 2012 noviteti | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 01-02-2012 11:52 AM |
Outboard | "7" | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 15-11-2007 05:44 PM |