|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Imam problem nakon konvertovanja WAW-a u MP3 (koristim Audacity). Problematika je sledeća: Miks je korektan, dosta headroom-a na kanalima, peak na masteru mi je na oko -6 Db i sve je to super. Odradim export (44100, Bit depth-16, dither-Triangular, dakle takozvani CD quality), potom takav exportovani WAW otvorim u Audacity-u i odradim convert u 320 Mp3. Ovde nastaje problem. U low-freq opsegu čujem taj "metalni hum" koji kvari celu priču i užasno me nervira. ![]() Exportovani WAW nema nikakvih problema sa sound-om.. Ako je neko imao ovakvih problema i uspešno ih rešio zamolio bih da i meni olakša celu priču. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Update
Našao sam problem posle bezbroj isprobanih opcija i bilo je kao što sam se nadao da će biti. Dakle, nije bio problem u exportu već u VLC playeru.. Preslušavanjem u VLC-u se čuo taj iritantni hum, dok preko drugih playera nije bilo nikakvih problema. Toliko sam se uzdao u taj VLC da bi me ovako razočarao.. ![]() Svako dobro, pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Kasno sam video tvoje pitanje, pa samo da potvrdim tvoju dijagnozu
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I nakon formatiranja ?teka??? | File | Computer Hardware | 9 | 09-02-2013 05:04 PM |
nakon duge su?e, sti?e minimoogov stari ratni drug.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 20-09-2010 11:09 PM |
Spu?tate li dasku nakon mokrenja? (anketa) | idekius | Pricaonica | 22 | 18-09-2009 11:35 PM |
Pomoc oko konvertovanja | Pavell | Audio Software | 3 | 06-04-2009 07:40 PM |
I nakon Gary Moore-a, Coldplay? :) | MUzzY | Razno | 2 | 27-01-2009 05:09 PM |