|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hej haj ljudovi, imam jedno pitanje vezano za iPhone.
Nedavno me žena častila sa "ajfončićem", o 5s je reč, i ja sad to čačkam, puno toga sam o raznoraznim aplikacijama od vas čuo ovde, i mogu reći da je to jedna simpatična spravica koja daje finu fotku, prihvaljiv video, i tome sl... No. Htedoh da uklavirim koje bi mi to aplikacije trebale, s obzirom da "otključavaju" mnoge mogućnosti, a morao bih da ih kupim. Zaista sam spreman da izdvojim do desetak dolara za nešto pomoću čega mogu bolje da se, da tako kažem, izrazim pomoću te igračke. Jedan od programčića koji mi je zapao za oko je Filmpic Pro, vrlo zanimljiv soft koji daje krila kamerici kada želite da snimate video, a drugi, koji se takođe plaća, je iMovie, u kojem se taj video može ukomponovati u širu ideju, dakle, izmontirati. Sinoć, bez veze, pritisnem u AppStore ono "BUY" na stranici iMOvie-a, kad ono, umesto da mi traži šifru i pokrene proceduru za kupovinu, 'ladno se pojavi INSTALL, ja kliknuh, i program se instalira, sve lepo radi, normalno, kao da je FREE. Ovaj, u čemu je tu kvaka? Jel to neki probni period, ili bug u AppStore-u, ili iMovie ima ograničene mogućnosti?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne. Bude ti kao legalan. Zapravo jeste legalan.
Appstore daje s vremena na vrijeme kao 'happy hour' varijantu da neke apps budu besplatne ili na snizenju u periodu od 24h. A ti si ubo ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
uUUU SUUUperizza onda!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I sad ces tu aplikaciju moci 'dozivotno' da prebacujes sa uredjaja na uredjaj pod istim nalogom naravno.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zanima me samo da li i Apple kao i Android sahranjuje uređaje svojih korisnika sistemom updateova? Logika govori da da, jer, prosto, hardver mog telefona i hardver neke sutra S7-mice neće biti isti, a programeri će prilagoditi novu verziju soft-a za snagu i mogućnosti tog potonjeg, međutim, možda Apple ima drugačiju politiku? Ili ne?
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I, još jedno pitanjce...
Ljudi, zašto je instalacija iMovie aplikacije preko 750 megabajta! Meni se čini da je to užasno "teško". Ipak, to je soft za mob/tablet uređaje, šta su to upakovali, ne razumem?
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ahaaaaaa, tutorijalosi...
![]() Nije da me je baš briga. Nije da to nisam mogao da pretpostavim, ali sada jako dobro znam kako lako 16GB brzo ode. Doduše, kad je napeto tu je iCloud, tak' da... ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Znas kako... 5s je dosao sa ios7. Sad je aktuelan ios9 i potpuno fino radi na njemu...
Takodje koristim 5s vec godinama, od kad je izasao i mislim da ce ios10 da bude krupan korak za njega. A kod Apple-a kad apdejtujes nema nazad.
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Važno je samo da updeat možeš, a ne moraš da prihvatiš.
A pošto će pre nas sigurno biti onih kojima će biti cool da ga dignu na ios10 pa da prvi objave je'l im je telefon crk'o ili jok, ne brine me puno taj momenat. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pitanje -dva | amaterius | Audio Software | 4 | 14-05-2012 01:26 PM |
Pitanje | mirdaa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 06-03-2009 12:01 PM |
Pitanje ? | merak | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 12-04-2006 05:30 PM |
Pitanje !!!! | Vedran | Audio Software | 14 | 09-01-2006 11:16 PM |