|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
odlican !
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Bash dobra muzika glicheva i brejkova na sve strane,ali molim te nemoj da mi zamerish nekako mi ovo plesanje van toga.Kao da treba da se usinhronizuje u odnosu na zvuk,npr na svakih 8 ili 16 bara ili 32 neka promena boje koja se prepoznaje(ili bilo kakva promena loop).Muzika je odlichna synthovi(boje)bash kako treba ona melodija totalno zavrshava posao(ona shto ulazi na 4:50min.Vokali su vrhunski odradjeni.A reci mi je koristish li izotop stutter.Moja mala zamerka samo na video muzika je bash dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]()
Hvala matori
![]() Quote:
Nisam hteo da sinkujem kompletan video, hteo sam bas da bude sirovo, i da ostavim video da sam odradi posao, nekako mi je leglo tako, jer mi je bilo shablonski da se sve sinkuje, ali kontam te, imao sam tu nedoumicu i na kraju odlucio ovako ![]() Ne koristim stutter, sve je kucano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Dooobar, od 1:36 kad krene fluidni glitch-ritam kao da letim
![]() Sto rece Bane, mozda ovo oko videa da se sinhro uradi sa eventualnim krupnim kadriranjem plesaca recimo, mada to je stvar ukusa i trenutka.
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mika Technika - W E | Mika Technika | Promocija radova | 10 | 31-03-2016 08:52 AM |
Karolina Goceva - Noc (Mika Technika Cut) | Mika Technika | Razno | 0 | 27-12-2011 05:58 AM |
Mika Technika - Dots And Zeros | Mika Technika | Promocija radova | 7 | 21-08-2010 02:58 PM |
Mika Technika - Autumn Rain | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 02-05-2009 08:34 PM |
Mika Technika - Life on Earth | Mika Technika | Promocija radova | 25 | 30-08-2008 05:45 PM |