|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
već dugo ništa nisam okačio, pa reko da nešto stavim ![]() Evo snimali smo ovaj bend, uglavnom sve live osim vokala. Pjesma je autorska, Deep Purple (ili slično đir.). Masterirali negdje po Francuskoj ![]() Bio bih zahvalan da čujem poneko mišljenje, još 3 pjesme moramo smiksati, pa ako ima prijedloga što poboljšati (na ovu se više ne vraćamo). Po mom mišljenju solo je ispao fora (od cca 1:50). https://www.youtube.com/watch?v=MNzzvLIodFI Hvala i lp, Igor Last edited by igormink; 16-03-2016 at 01:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Hm... Ja bih sve ovo naopako miksao
![]() OK, znam da ovo nećeš dirati, ali generalno mislim da je bolje da kick i tomove malko oslobodiš tog lo-mid blata koje pravi struju, a oduzima im čujnost. I kompresoru bi bilo lakše da se snađe kad ga ne bi tolika struja zbunjivala. Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Sve je fino i čisto, i bez zamjerke, ali nekako mi je za onaj neki retro 70-s zvuk bass malo previše naprijed, on bi treba bit više utopljen u mix a gitara bi mi trebala bit močnija
Last edited by sira; 16-03-2016 at 07:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Hvala dečki na komentarima
![]() @ Awacs - zanimljiva perspektiva. Mogao bi probati sljedeći miks tako krenuti. Mada, moj dojam je (iako možda potpuno krivo) da je u starijoj glazbi bilo upravo više tog midla, a i dečkima je odgovaralo da malo "masnije" zvuči. Gitara je imala neki tanki zvuk (to je strat), pa je tako i snimljena, s njom smo i bili najmanje zadovoljni, u ostalim pjesmama je bitno bolja. Naprosto u njoj nema masnoće. Doduše, dosta ju je i mastering izbio prema van ![]() @ Sira - e vidiš to je kompromis. Dečki su htjeli bas napred i oko cijelog projekta nije bio uvjet da zvuči skroz retro, nego malo suvremenije. Inače - sve skupa je snimano digitalno, miksalo se iz kompa preko miks pulta i vanjskih sprava opet u komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-03-2016 at 11:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Vidiš, vidiš, svakako ću to uzeti u obzir. Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Usput natrčah na ovo. Izgleda da je ipak cela stvar u štimu i udarcu
![]() ![]() P.S. Solo, tamo negde od ̀4:15 Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-03-2016 at 12:45 PM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Još ako ti kažem da je ogromna razlika u broju mikrofona, na "našem" bubnju su bila ravno 2 - kick i overhead
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-03-2016 at 09:05 AM. Reason: slova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Može, dapače
![]() Inače, trudili smo se poštelati bubanj unapred i izbjeći sve što ne valja, ali uvijek ostaje i štim i bubnjar i soba koja i nije nešto velika. Ali uskoro selimo u novi ogromni prostor koji je profi akustički posložen, pa ne bi trebalo više biti tih problema. Uglavnom, učimo po putu, što drugo reći? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|