|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drugari, imam dynaudio bm15p pogonjen zutim BoZo pojacalom.....sta bi po vama bio korak napred za slusanje?
Soba je dosta dobra 30tak m2, tretirana.... Jedino sto mi nedostaje kod bm15, a mozda i nije do njih, je nedostatak detalja, odnoano, ja bih zeleo detaljjniju zvucnu sliku.....inace radim pretezno akusticnu muziku i zive instrumente (male narodne orkestre sa drvenim dduvacima i gudacima, rock bendove raznih podopredeljenja....) Da li neko ima iskustva sa nppr JBL lsr32, kojemogu da kupim?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam koliko ce moj predlog biti ozbiljniji od Dyaudio BM15 sa svima nama dobro poznatim pojacalom, ali cu biti bezobrazan da predlozim neki Adam-cic, mozda P11. Zvucna slika ce ti u tom slucaju biti, ako ne detaljnija, ono barem drugacija, jasnija, prisutnija, bliza...
O monitorima JBL lsr 32 nemam nikakve infofmacije.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Koji je to LSR 32? ...serija 6, 6332? ...
ja imam 6328, i sve sto mogu da kazem ko ne moze da priusti ATC neka kupi 6328, najbolji mid i najbrzi bas za ispod 5000e. Ne znam za 6332 da li imaju isti karakter...trebalo bi , ali ono sto znam sigurno da im treba ozbiljno pojacalo , ali ozbiljno...6328 je 375 watt po kanalu, dakle za 32 bi trebalo barem 500 da bi imalo smisla. Ono sto karakterise LSR6 seriju jeste da su jako brze i detaljne kutije ali ne zamaraju, i ne menjaju koloraturu u zavisnosti od nivoa slusanja, i tiho i glasno rade isto...isti balans iste boje bez kompresije. Nadam se da sam bio malo od pomoci
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.soundonsound.com/sos/oct9.../jbllsr32.html e sad, da li ima tu nek serija ili neki broj...nem pojma, bas nisam pratio JBL od stare 4xxx serije
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ocekivao sam da ces pomenuti neki Quested ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
evo da ne otvaram novi thread.....Imam u ponudi JBL lsr32 i PMC tbs2 sa XB1 wooferom...mislim nista nema veze jedno sa drugim sem sto sve spada u solidan monitoring....
znam da cu morati da poslusam sve, ali verujem i vasim iskustvima, svaki savet dobrodosao ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ozbiljniji test mikrofona... | Bockie | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 04-08-2011 12:38 AM |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |