|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
ako je stvarno sub 500$ onda brate mislim da vredi svaku paru
![]() cini mi se da su u poslednjoj deceniji ljudi nekako skepticni kad izadje neki novi sint, uvek uporedjuju sa necim papreno skupim vintidz itd stvarima, a za ovaj je bogami lep response koliko vidim... nadam se da nece da razocara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Što napisah na FB... kad malo razmislim, u poslednje dve godine više je izašlo mini-keys synthova nego full-size...
Sramota ma šta god da nudi u sebi... U principu, sve više mi se čini da je njihova namera "koristi ga kao modul a evo ti i nešto usput da sviruckaš", ali, svejedno - pre si module barem mogao da kačiš u rack. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@BlasterMaster i ja se nadam.
![]() @wladymeer za rack si potpuno u pravu,užasno mi fali da sve te male mono analogne mogu da trpam u rack. evo microbrute za početak,ne pipam dirke,ali ga arčim poÅ¡teno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
U zadnjih par godina ima na stotine ovih malih mashinica...sintiji, ritam masine itd itd... jako puno novopecenih muzicara / producenata / artista (za male pare) kamara gomile ovih kutijca u nadi da ce (za male pare) sklepati neki studio / napraviti hit itd... Reklamiraju ih kao "portable" a mocne, stavis u torbu sa laptopom i nastupas po celom svetu
![]() Rack format je kao "pro" - kad ga zakucas u rack - nema nosenja, a to im je izgleda sad fora. Potrps u torbicu par kutijca i vozi Misko! Na kraju zavrsis okruzen gomilom malih spravica i brdom nekih USB i audio kablova, razvodnika i ispravljaca i sve izgleda bez veze... ![]() Ovakvi "studiji" me ni malo ne inspirisu...(slika dole)
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
da bear zna se sta se nosi na nastupima a sta ostaje u studiju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
jako lepo:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kronos je bio poslednji workstation, kurzweil se ceka 10 godina, motifi se recikliraju, a realno najbolji napravljen 2003 (es), roland napravio sjajnu integru 7, a klavijature ni na vidiku..... Nord se bori...
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
@OFF mislim da je sad stvar postala kao sa DAWovima.
više niko ne može da otkriva toplu vodu, samo je stvar šta ti se dopada i kako se na njemu snalaziš. ne znam, mene je sve ovo iz ovog reviewa jako lepo iznenadilo. a ima neke kul forice i jako je intuitivan,šta znam, kupio me. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Osim toga što je "analogan" ja stvarno ne znam šta je to "novo" i "intuitivnije" na Minilogue... bez ikakve namere da hejtujem proizvod.
Jedino što ja vidim kao novo jeste što neko normalan i školovan radi "down to earth" prezentaciju. A da može nešto novo da se uvede, može, uporediš Kontakt biblioteke i hardverske klavijature i tačno se vidi šta nedostaje. A nije da je memorija više toliko skupa... Last edited by wladymeer; 20-01-2016 at 03:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|