|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
Vidim da ga niko ovde ne pominje, a na GS-u su svi odlepili za njim, čak kažu da je najbolji softverski kompresor ikada napravljen i da slobodno može da se takmiči i sa hardverom.
Samo 24€, a vredi mnogo, mnogo više. http://klanghelm.com/MJUC.php ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bacio sam post za free varijatnu...
Evo par testova za starijeg brata... Klanghelm MJUC Tube Compressor Plugin: Amazing Sounding Tube Compressor Emulation https://www.youtube.com/watch?v=okuQHiURDZE Hands on: Klanghelm MJUC Compressor Plugin https://www.youtube.com/watch?v=vPHuDYa-OLs |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je ekipa samo prespavala desahvanja ili chekaju da sve to probaju iz prve ruke
![]() Iskren da budem ja sam prvo video junior-a, iako mi je klanghelm uz fabfilter jedna od omiljenih firmi, tek posle sam video "ko je tata" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Odusevljen sam Junior-om i odmah sam hteo da kupim i veliku verziju, medjutim kad sam video da mi 5 instanci juniora pune CPU do 100%, odustao sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
To je ne moguce, jedino ako imas 286, jer mjucjr nema hq mode, i mozes poprilicno da popunis kanale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
Junior je najzahtevniji ?to se tiče zauzeća procesora, MK1/2/3 tro?e manje respektivno, ali sve to pada u vodu kad se uključi HQ mod, koji je u stvari to ?to mu daje magiju, ali mo?e da se uključi pri renderingu da ti ne bi tro?io CPU snagu bez potrebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Lesho, ja ne znam zasto vi imate taj cpu problem, ali ja nemam, cak sam to testirao na nekoj matoroj core2quad masini, i nemam problem sa cpu-om
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
MJUC MK1 koji je najzahtevniji sa HQ zauzima 18.7%, bez HQ MK1 4.9%, MK2 2.8%, MK3 3.8% Last edited by lesha; 31-07-2015 at 03:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Figurativno sam rekao 5-6, ali je prilicno zahtevan, ako se malo zaneses ode ti CPU. I to nije samo moja obsvervacija, nego observacija korisnika. Mislim, probaj i sam...
EDIT: Probacu ovu 1.0.1 verziju, ja imam 1.0.0. i u jednom projektu sam ga koristio mesto LA-2A, i zakucalo mi je procesor vrlo brzo, mozda je nesto drugo u pitanju sto je ispravljeno u 1.0.1 Last edited by Jan; 31-07-2015 at 04:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
klanghelm, mjuc |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Klanghelm DC8C | Everbeatz | Audio Software | 15 | 27-12-2012 01:28 AM |