|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ova sprave me je prilicno odusevila:
https://www.youtube.com/watch?v=oFyhlXb7uCE Zanima me znateli za jos neke slicne sprave u koje mogu da ucitam svoje semplove i da ih pustam ( sviram u toku pesme)... Moze i neki ciji se padovi stiskaju rukom...ovaj je za palice.... Ovaj Alesis bi zadovoljio moje potrebe ali nije ni jeftin 320evra.... A i da ga kupim trebao bi mi jos jedan koji se rukom svira... Neke preporuke? Dakle zanima me da mogu da ucitam svoje semplove koje sam napravim i plus da ima efekte u sebi po mogucstvu... Hvala Postavka je u bendu Bubanj i Bass tako da bi trebalo jedan pad za bubnjara kao ovaj alesis npr... i jedan koji bi stajao ispred mene...( rucni) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nesto o Alesis Multimix 8, 16 | sasar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 04-08-2012 10:08 AM |
kupujem alesis q49 ili nesto slicno | DEJA | Kupujem/trazim | 0 | 07-10-2011 08:17 PM |
kupujem Midiman Midisport 2x2 ili nesto slicno | zak | Kupujem/trazim | 0 | 03-04-2011 10:45 AM |
UPS ili tome slicno | Ad Fines | Razno | 31 | 26-01-2008 04:16 PM |