Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2014, 11:15 PM   #1
alexandaroi
Junior Member

Question Mikseta Dynacord PowerMate 3 1600-3

Koristim Dynacord Powermate 1600-3 i buni me samo jedna stvar. Do sada sam iskljucivo kutije vezivao na spikone sa zadnje strane miksete ali sam video da neko koristi i MASTER A sekciju. Potrebno mi je samo pojasnjenje oko toga za sta bi mogao da koristim master a sekciju i da li je moguce koristiti i spikone i master a out u isto vreme. Takodje me interesuje za sta sluzi INPUT POWER AMP.

Tacnije, ja povezem jedan bas bin i dvosistemsku kutiju na levu i isto to na desnu stranu na glavni mater na spikone pozadi. Master B koristim tako sto vezem pojacalo pa na njega opet jos 4 kutije. Takodje imam i pojacalo za razdvajanje za 9 pojacala koje mogu da vezem na Master B. Isto radim i sa Monitor Out, vezujem 4 monitora u dve grupe preko drugog pojacala.

Dakle, cemu sluzi MASTER A i cemu sluzi AMP input.

Da li je moguce da kada se povezem na Master a automatski prekinem vezu sa zadnjim izlazima tj. tamo gde su spikonski konektori. I da li se isto to dogadja sa AMP Input, odnosno da li ce kada tu budem spojio pojacalo imati i dalje snagu iz miksete?

Hvala unapred!

slike:

http://www.google.rs/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=15

http://www.google.rs/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=15
alexandaroi is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dynacord powermate 1600-3

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules