|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Treba mi neko ko je radio mastering u Evropi ili Usa a i da je zadovoljan pa da me preporuci.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
BlasterMaster Jel si radio sa njima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ja ne licno, da ne imenujem jednog kolegu koji je slao, doduse nacekao se ali je bio zadovoljan...a na netu sam slusao primere i za neke sam bio vrlo prijatno iznenadjen... u svakom slucaju jedno od boljih, ako ne i najbolje mastering postrojenje u evropi uzeci u obzir sobu i opremu...e sad inzinjer je tu najbitniji
a na nasim prostorima imas u sloveniji studio metro (dosta domacih izvodjaca je tu radilo) imas i gz mastering studio kod Gregora Zemljica ako radis elektroniku itd... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Načekao se ?😊 auu nemam vremena toliko album mora biti predan izdavaču za 7dana najkasnije. Za te u Sloveniji sam čuo a za Gregora ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Svi koji su dobri sigurno nece stici (od posla) da ga odrade za narednih par dana. Sto si cekao toliko dugo?
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
DaBear pa mislim da 7 dana dovoljno ( bio nesto zapeo oko mixa itd)😄
Last edited by boycek68; 27-10-2014 at 07:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
ne znam za druge, al ja kad radim kod mene "mastering" za ozbiljnije projekte, odradim prvu verziju onako skolski, malo jos doradim gde treba, a onda bar 5-7 dana ostavim da odstoji da mi izadje iz glave, da zaborave usi, pa tek posle opet da bi odmah obratio paznju sta i kako i da li uopste trebam nesto da menjam... a i sto dabear kaze, ti malo skuplji mastering inzinjeri se vec unapred i zakazuju, i imaju dosta posla, mada vecina daje svojim stazhistima da sredjuju neke marginalne projekte...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
znam sve kako funkcionise,radim od 94god.. a i to jos tada na apple quadri 650 sa softw. pionirom za mastering Sound designer 2 😄 zato i pitam za proverene ljude ko radio sa njima a za koje ja ne znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Hvala kolegama za preporuke
![]() Ako hoče? nekog dobrog za mastering - niko nije u stanju to napraviti za tjedan dana ako radi kvalitetno. Kod mene je "waiting lista" za nove kliente najmanje 14 dana - u ovo doba godine 3-4 tjedna. I nisam jedan od najtra?enijih mastering in?inira ![]() Tako da se mastering planira barem mjesec , dva prije - ako hoče? dobiti termin u nekom dobrom studiu sa dobrim in?inirom. Pozdrav; Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
..predlog za mic+pre.. | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 23-01-2006 10:10 AM |
Predlog 2 | diviner | Predlozi i sugestije | 9 | 17-02-2005 08:07 PM |
predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 4 | 28-12-2004 02:15 PM |