Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-10-2014, 08:24 PM   #1
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Tanja i Darko by Nemania

Drugari evo nesto novo. Ja sam radio aranzman i produkciju, vokali snimani u BB studiju..
Za samo 23 sata 150 000 pregleda. Jes komercijala al poslusajte

http://www.youtube.com/watch?v=63gtxWBmVbU
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2014, 08:58 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Tanja i Darko by Nemania

kako komercijala? moke pop, nije dance.......ovo su narodnjaci..turbo na kvadrat ??
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2014, 06:17 PM   #3
hofmann
Member

Zabavnjaci
hofmann is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2014, 06:35 PM   #4
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

23 sata 150 000?? nemoguce, sto pedeset hiljada ljudi da to vidi za 23 sata? pa odakle su ti ljudi? msm imam toliko frends prijatelja na fejsu iz cele planete, i jos nisam video da iz bilo kog kraja to neko okacio na zid, msm znas ti sta je 150 000 ljudi za jedan dan? ko na cecinom koncertu.

msm sta hocu reci nesto vaznije a to je dal to kuce same sebi nabijaju preglede. cuo sam mnoge price.

i darko i tanja bacili se znaci na smer "fruty loops".
tebi svaka cast na muzici. msm sta god da je ti si nas clan. ja necu komentarisati sta mi se ne svidja. svidja mi se donekle, ima finih delova, a negde mi deluje skroz prazno, i kick kao da je usamljen, nekako prazan, mix je cist sve se razume. znam dosta sta cujem ovde, nexuse, sylenthe, vengeance samples. standard za tu vrstu bitova. sax je verovatno neko svirao ili si seckao iz loops raznih. poz
branoy is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2014, 07:12 PM   #5
Francuz
Member

Ja licno ne preferiram ovu vrstu muzike ali realno to jedino sad prolazi baren u ovim krajevima, za ovu vrstu muzike to je to araznaski uradjeno bas za tu namenu i ja slazem da bi noga trebala da bude ubitacnija . ali ovde je akcenat na vokale .Za preglede me ne zanimaju svako nek vodi svoju politiku kako ume i zna . Vreme pokazuje vrednost .Al me navuce da preslusam pesmu
Old 24-10-2014, 11:34 PM   #6
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
znam dosta sta cujem ovde, nexuse, sylenthe, vengeance samples. standard za tu vrstu bitova. sax je verovatno neko svirao ili si seckao iz loops raznih. poz
Prvo su mi poslali sax koji je odsvirao neki lik iz bg, doduse tacno sviran, ali meni se nije svideo stilski, pa sam ga kod mene licno snimao, i pozvao lika koji svira rumunsku/vlasku muziku, da to odsvira, sto se cuje i u nacinu sviranja trileri itd..to sam hteo da dobijem.nisu seckani semplovi

Sto se tice vst i semplova, nije koriscena ni jedna boja sa nexus-a, ni sa sylenthe, koristio sam par boja sa Reavel Spire,Zebre, Fantoma G i neke sa virusa Ti snow (pozajmljen ), a ni vengeance.. One forice sa breakovima, gate-ovima i ostalo sam radio preko nekog kako se zvase sugarbyte ili tako nekako.... koji je veoma lak za kontrolu..onda Nicky Romero..ne mogu svega da se setim
Sto se kicka tice tako su trazili od mene, bilo je par verzija oni su izabrali tu..insistirali su na "in face" vokalima..
Licno meni kick dobro zakucava (proveravao sam i na razglasu nekog kluba) ali mi je nekako trom/spor..to bi menjao kad bi radio ponovo..

Last edited by Nemania; 24-10-2014 at 11:39 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2014, 08:47 PM   #7
NIelectroy
Member

NIelectroy's Avatar

Ja sam bio ubedjen sad dok sam slusao da je sax sample modeling mr.sax, ok svirka, ima tu neki prizvuk rumuna i bugara, ja bih mu smanjio malo 300-500hz i stavio saturaciju, decapitator bi tu odradio posao, zatim neki plate reverb i malo delya ali na sidechain kad svira sax reverb se stisa maksimalno i obrnuto kad pravi pauzu uleti reverb...ne zameri samo pisem cisto sta mi pada na pamet u vezi sax-a, ti si ovo super odradio. Pozdrav.
NIelectroy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules