Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Elektronske Muzike

Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca:

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2014, 09:22 PM   #1
Despotez
Junior Member

Default Deep house projekat, mislenje?

Pozdrav svima,

Ja sam producent i sound designer iz Holandije koj trenutno studira Sound design, zanima me mislenje o projektu koj sam poceo stila deep house/lounge.

Zanima me misljenje kompozicije i mixa. Dosta sam zelen sto se elektronske muzike tice. Ovo mi je bila prva elektronska produkcija.

https://soundcloud.com/despotez/acedia-2-original-mix

Last edited by Despotez; 12-09-2014 at 09:39 PM.
Despotez is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2014, 08:58 AM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Deep house projekat, mislenje?

Quote:
Originally Posted by Despotez View Post
Pozdrav svima,

Ja sam producent i sound designer iz Holandije koj trenutno studira Sound design, zanima me mislenje o projektu koj sam poceo stila deep house/lounge.

Zanima me misljenje kompozicije i mixa. Dosta sam zelen sto se elektronske muzike tice. Ovo mi je bila prva elektronska produkcija.

https://soundcloud.com/despotez/acedia-2-original-mix
Nije lose, dobra atmosfera itd..moze jos malo da se napakuje i obogati. Malo je oredugo (sa 8 minuta) i u drugoj polovini malo smori ova tema.
Ja bi stavio neki zenski glas..makar da prica malo da razbije - sve je ekako isto sve vreme...onda bi na mestima malo proredio loop (sve vreme kuca isto) i onaj poly synth iz druge polovine bi malo provukao i u prvih 4 minuta..
blizu si al treba jos malo rada...pazi da farbe nisu mnogo slicne i malo skidaj / stavljaj / skidaj / gradi polako...fali i malo random nekih efekata, suskalica, noize-a, itd...ko slusa ovo - zna na sta mislim...i breakdown moze jos bolje.
Ali ko sto rekoh..super, samo napred.

Jedino (opet ja) i ove muzike ima na kilo....
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2014, 10:30 AM   #3
Despotez
Junior Member

Default Re: Deep house projekat, mislenje?

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Nije lose, dobra atmosfera itd..moze jos malo da se napakuje i obogati. Malo je oredugo (sa 8 minuta) i u drugoj polovini malo smori ova tema.
Ja bi stavio neki zenski glas..makar da prica malo da razbije - sve je ekako isto sve vreme...onda bi na mestima malo proredio loop (sve vreme kuca isto) i onaj poly synth iz druge polovine bi malo provukao i u prvih 4 minuta..
blizu si al treba jos malo rada...pazi da farbe nisu mnogo slicne i malo skidaj / stavljaj / skidaj / gradi polako...fali i malo random nekih efekata, suskalica, noize-a, itd...ko slusa ovo - zna na sta mislim...i breakdown moze jos bolje.
Ali ko sto rekoh..super, samo napred.

Jedino (opet ja) i ove muzike ima na kilo....
Super hvala ti za feedback, moram reci da je ovaj zanar muzike za mene barem je jos eksperimentalan posto se vise bakcem sa hip hopom. To sto kazes o farbama i breakdown kapiram Thnx again!
Despotez is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules