|
Kupujem/trazim Kupovina audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li je neko od clanova foruma aktivan solo trubac (narodne muzike), ili, moze li neko od kolega da mi preporuci dobrog trubaca za potrebe snimanja?
Unapred hvala.
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Miloš https://www.facebook.com/milos.nikol...=browse_search
Snimao za Bajagu, Luisa, jedan od najboljih sa kojima sam radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ako ti treba to, kod mene u kraju su najbolji beli trubachi, znam ih sve licno.... mogu da snimim kod sebe, mogu da ti dam kontakt od njih, mogu da dodju u bg.... Dejan Petrovic, Dejan Lazarevic, Veljko Ostojic, Dejan Jevdjic.....svi su visestruki pobednici Guche
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala puno. Predlozi su odlicni, poznati i priznati trubaci, uz to, izuzetni sviraci. Bice mi drago da se cujemo i pokusamo da ostvarimo saradnju. Saljem PM.
Last edited by Bybass; 01-05-2014 at 09:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
potreban klavijaturista | Flamez | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 18-10-2009 04:58 PM |
Gitarista potreban | Orgasmatron | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 28-01-2009 12:37 AM |
Da li je potreban Di Box | meka | Computer Hardware | 21 | 19-12-2008 07:24 AM |
Potreban pevac | Hirurg | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 04-08-2008 10:49 PM |