|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nastavak Mame koja voli bebe videa
![]() Njam Njam Njam Njam (Yum Yum Yum Yum) 2014 https://www.youtube.com/watch?v=nfIg...4Kv6-Q5DyeJOpP Credits: Ideja, scenario, grafika, animacija, muzika, zvučni efekti i pevanje [Idea, Screenplay, Graphics, Animation, Music, Sound FX & Singing]: Nikola Tomić // Nykk Deetronic [2014] Raspevana Mamica [Singing Mommy]: Seka Persa Lajala [Barking]: Kuca Ma?a [Little Maltese Puppy Masha] Nije hteo da jede [Super-Star]: Maxim - beba [Maxim Baby] ![]() Neki tehnički krediti [Technical Info]: Spot sam crtao u Adobe Photoshopu & Ilustratoru, animirao u After Effects-u. Muziku sam radio u Renoise trekeru & snimao glasove u Steinberg WaveLab-u. [I've used following software for Video creation: Adobe Photoshop & Illustrator for painting, After Effects for Animation, Renoise Tracker for music composing & Steinberg WaveLab for voice recordings]. ?elje, čestitke i podr?ka [Support]: http://www.youtube.com/djnykk http://www.deetronic.rs Dodatak [Note]: Svaka sličnost sa pesmom "Lepe ti je Zagorje zelene" je apsolutno slučajna. [Any similarity with a song "Lepe ti je Zagorje zelene" is absolutely coincidental]. If you like this kind of stuff, Like my channel & Subscribe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dobar
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Rasplaka mi dete...
Mama voli bebu obozava, a kad sam mu pustio ovo, ne mogu da ga smirim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
muzika mi malo djeluje mračno za dječju pjesmu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
mnogo mračno.. ja bih se uplašio da sam klinac, a i ovako mi je malo jezivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala na komentarima
![]() Za sve ljude dobre volje koji zele da nauce tekst pesmice, dodao sam prevod na Српски и Енглески. Jednostavno izaberite Captions opciju na Youtube playeru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
ide zmija, mama voli bebu, njam njam, pilici |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Producent video spotova / Novi Sad | VladaNS | Video editing (produkcija) | 2 | 24-05-2013 01:44 AM |
Komplex feat Petar Gligovic - Game Over (Novi VIDEO) | Komplex | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 2 | 05-11-2011 11:03 AM |
grupa AIR - novi studio (video) | DaBear | Razno | 8 | 11-10-2009 10:01 AM |
moj novi video na YouTube-u - PsyTrance | djnick | Promocija radova | 9 | 05-10-2009 11:32 PM |
Kylie novi video - NIJE Romale !!!!! | DaBear | Razno | 12 | 13-10-2007 10:26 AM |