|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() ![]() Dragi moji, Kickstarter kampanja za film na kojem radimo je krenula! Pogledajte tizer i podr?ite nas, ?erujte link da bi smo skupli sredstva za snimanje filma! Hvala! Re?ija: Milo? LjubomirovićGlumci: Neboj?a Glogovac, Nikola Rakočević, Aleksandar Radojičić Kickstarter link: https://www.kickstarter.com/projects...ion-of-gavrilo Priča filma prati ispitivanje, mučenje i ispovest Gavrila Principa nakon atentata na Franca Ferdinanda. Vrlo zanimljiva priča... moja malenkost radi zvuk, foley i muziku. Originalne kompozicije radim zajedno sa vrlo talentovanom Marijom Lazić. Bacite oko, uho i podelite sa ljudima da bi smo skupili neophodna sredstva za zavr?etak snimanja. Kultura u Srbiji nije umrla ako joj vi ne dozvolite da umre! https://www.facebook.com/FilmSjenefb stranica: Naravno, javite utisak o foleyu i muzici, i imajte na umu da sam dobio jako lo?e snimljene dijaloge. :/ Hvala! Last edited by HeatMan; 18-04-2014 at 03:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
moram napomenuti da se teaser nalazi na ovom linku, pošto će verovatno ostati neprimećen:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
gde radiš foley?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
kod mene u studiju, gde bih?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
u jee, izVini
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
daleko je od toga, ali umem da improvizujem.
![]() npr, za ove bukagije na početku sam tražio drugaru iz barajeva da mi donese lanac za vuču traktora. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na kojem najcesce BMP radite ? | ugljesa | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 37 | 04-11-2010 12:42 AM |
Sta da radim sa *.bin fajlom | OFF | Audio Software | 8 | 23-07-2010 11:17 AM |
Harrison na kojem je miksan Thriller | Shot | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 10-12-2009 02:53 PM |
sta da radim sa rolandom JV-90? | gorjan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-03-2009 12:50 PM |