|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Edit: Povlacim sva pljuvanja po Mugu koja sam bljucnuo za zivota... Ne toliko zbog ovog sinta, vec zato sto sam chovek i priznajem da sam gresio. Ovo je divan instrument Nije Minimoog nit ce biti, iako se na momente provlaci ta pricha i uporedjuje se... Last edited by silicon science; 23-01-2014 at 11:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Super je ovo spravica, uz par MF-a, garantovana zabava na duzi period.
![]() Medjutim, jos jedna u nizu monophonic sprava... Paraphonic? Ok, dobra fora ![]() Nije mi jasno da posle toliko godina Moog ne moze da nas obraduje rasnom polyphonic spravom po nekoj, bar priblizno normalnoj ceni (do 3K$), nego se pravi Phatty u "neznamvisekojoj" (re)inkarnaciji. ![]() Ok, to je samo moja nerealna zelja, verovatno potpuno neutemeljena u market analizama. Setite se, da je svojevremeno i Memory Moog ostao, u sustini, nedovrsena i nestabilna sprava. Steta... ![]() A, malisa, sasvim dobro zvuci...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MOOG na iPhone-u !!!! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 15-10-2010 07:34 PM |
Novi Moog Voyager i Little Phatty II | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 21-03-2008 08:39 AM |
izasao novi MOOG sintesajzer .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 11-04-2006 03:27 PM |