|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da se pojacava interesovanje za koriscenje VST instrumenata (efekata) uzivo..... evo topica gde bi mogli da napisemo sta je ko probao, kako mu radi, na cemu....
Moje iskustvo : HP probook 6560b, sa maudio fw 1814 totalno stabilan na 64sampla bufferu, Forte 3 kao host sa zauzecem od par gb ne prelazi cpu 15%. uglavnom sam do sada svirao neke akusticne simulacije za narodnu muziku, ostalo sam imao na motif/xv roland/kurz..... https://soundcloud.com/studiooff/sasa-tempera-demo-nova Instrumenti - swam clarinet , buzuki plextra, mr . t sax, guerrini superior 2 za kontakt, FM7, native ins vintage organs, omnisphere (padovi, gudachi)... Jedino mi omnisphere ne izlaze ni blizu kao u studiju, ali ih nism ni previse editovao, suzio, i prilagodio razglasu, verovatno mogu i oni da stoje dobro u matrici..... Koristio sam takodje lex reverb (plate) i sonox dyn (compres i satur)..... Sa ovim nisam puno expterimentisao, vec su to bila prva dva koje sam dohvatio, ukljucio i rade i danas, cini se da ne unose dodatno kasnjenje.... Sta vi koristite od efekata i instr. i kakva su iskustva?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST live | tomo | Live Sound | 32 | 29-01-2011 10:16 PM |
Live | OFF | Dejan Vučković | 13 | 02-02-2010 05:32 PM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |