|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Vrlo bizaran marketing...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Da... Nesto slicno kao da Audi trazi otkup starih BMW automobila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ovakve stvari realno obezvređuju priozvode koje žele da prodaju.
Nisam verovao, pomislio sam da je reč o podvali i tako, i onda otišao na zvaničan sajt i na žalost se potvrdila dijagnoza... To za mene zapravo znači sledeće: "Tupadžijo, inače ti uzimam 5 soma više nego što treba! A to je veoma loše, baciti ljagu na zaista legendarno T.C. ime, i veoma kvalitetne proizvode, koja god da je cenovna struktura u proizvodnji i plasmanu proizvoda. Sve se nadam da ima logičnije objašnjenje za sve ovo...ali na prvu loptu, jako je nesvrsishodno očekivati da se uopšteno drugačije pomisli... Šteta. ![]()
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja na to gledam drugacije..
Ako imam stari Lex koji mi je crko ili crkava zasto da ne uvaljam otpad za nesto sto ce mi raditi posao...ja vise nemam respekta prema brendovima kao sto ni oni nemaju orema nama korisnicima... Stoga ko pre devojci sam u nju upada ![]() Inace Lex 224 u PR1 je opet riknuo i cenim da se vise nece popravljati tako da.....
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
Ludo vreme..... Steta sto je Harman ubio Lexa, nisam siguran da 6000-ka sije npr. Lex 480 ... i pored Relaba, koji genijalno radi - pravi 480 jede malu decu na licu mesta odmah.
...a TC je samo resio da ih nagazi.... nisam za ovu politiku, ali OK... fu**ing marketing issues.... @moritz tacno, sve je teze popravljati stare Eprome iz Lex-ova, every time je paranoja hoce li sve biti ok posle servisa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Sumnjam da će biti trgovine. Razumeo bih da se radi o sličnim stvarima...
Ne, molim vas, sve članove, ne ulazim u VS diskusiju! Ovo je kao kad pričaju o "Maratoncima" i "Ko to tamo peva", pa koji je bolji... DVA SVETA, dodirne tačke nemaju, osim ?to su filmovi. Afiniteti su drugo... Da su dve te?ko razlikujuće stvari, razumeo bih...ali za ono ?to TC efekt procesor radi najbolje... Lexicon nije izbor uop?te i obrnuto...! Koliko puta je neko do?ao u ozbiljniju dilemu "?ta koristiti" u ovom slučaju...? Ne znam... Meni bi bilo jasno ko dan da imam oba , ?ta kad da koristim. Zaista, bez obzira na to ?to u mojim postovima često pominjem i koristim Lex...NIKAD ga za neke stvari ne bih upalio...! ?ta vi?e, moderan zvuk jednostavno ima malo prostora za to.
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]()
Bas tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Da, ali pominjanje konkurentske firme u okviru vlastite kampanje je rizična stvar ukoliko se nisi na neki način unapred nagodio sa tom konkurencijom. Mogu da te tuže i uzmu kamaru para. Ozbiljne firme ne ulaze u takve rizike bez veze.
Meni sve liči na to da će TC jedan deo tog discount-a da prebaci Lexiconu kao deo nadoknade za otkup prava na algoritme, brand name, trt-mrt... TC dobio nove mušterije, Lexicon više ne mora da se bakće tehničkom podrškom... svi srećni, svi zadovoljni. Pozdrav, Vasa
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ja na žalost istog, nisam potreban ovom društvu kao dipl.ek.
Ali, jasno je kao dan da nećeš na ovaj način poslati poruku da nekoga "poštuješ" do te mere da ćeš makar i segmentualno nastaviti da radiš što i on.... Kad bi pekara rekla: "Donesi mi njihov burek, star 10 dana, ja ti dam moj do yaya svež burek sa popustom 50%"... Šta to govori? A jedni prave burek sa mesom, a drugi sa sirom... Koji je bolji burek? Eto, to se pita... ![]() Može neko trenutno da bude raspoložen za jedan ili drugi... (pardon, izvinjavam se ometenima u ishrani)... Tačan odgovor NE POSTOJI!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|