|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ljudi, ja sam Toza
![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=rpzc...eature=mh_lolz kontakt: https://www.facebook.com/pages/Toza-...98?ref=tn_tnmn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dobro dosao
![]() Bravo za trud i ideju.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
dobrodosao Tozo...
dobar video, jos kad bi nam ucinio uslugu da uradis review demo za novi Machine studio bilo bi super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Bravo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Kako si ovo rekao, puling end pusing
![]() ![]() Inace, slazem se sa tobom za Decapitator - verovatno najbolji distortion/saturation plugin . Koliko god je ovo hands on sprava, nekako mi deluje da ovaj princip klikni tamo ,zavrti ovo, idi u podmeni, klikni ono - malo mozda pomuti workflow ![]() Da li si mozda poredio sa Ableton Push? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ko bi reko da ?e kod nas neko radit ovako ?ta i to odma kvalitetno i u glavu? Svaka ?ast! Nadam se da ces napraviti jo? toga. Ipak malo preskupa spravica za mene.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Inace sve ?to je ovdje pokazano je identično na Maschine studio, samo studio ima side-chaining, ekran u boji i malo je veči... manje vi?e ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Da poredio sam ga s Ableto Pushem. Realno editing u Maschinu je nula bodova, tako da sve miksam u cubaseu. Ima? tu rupu uvijek. Push je direktno povezan s abletonom.... Mozda bi ga i vi?e preporučio. Obje sprave izuvaju. Napravit ću review i za Push... ?ivio! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Phil Weeks - Love Affair LP - "the making of" Video | DADDY Z | Produkcija Elektronske Muzike | 6 | 21-01-2011 06:18 AM |
german beat making (with Bijelo Dugme) | DaBear | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 2 | 20-01-2011 11:09 PM |
Cubase 6 video review | STUDIOTON | Audio Software | 0 | 20-01-2011 08:36 PM |
NI Maschine - super demo video !! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-06-2010 10:16 PM |