|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li prodajete vasu muziku preko preko stock sajtova i kakva su vasa iskustva sa ovim?
Koji su sajtovi po vama ok? Pokusao sam da nadjem na forumu da li je vec pisano o ovome medjutim nisam nista pronasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam na AudioJungle-u. Koliko sam se potrudio - zadovoljan sam.
Ako te zanima nešto detaljnije, potrudiću se da odgovorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da li si ciljano pravio mjuz za neku odredjenu kategoriju koju oni imaju tamo ponudjenu ili si jednostavno slao stvari koje inace pravish onako za sebe ?
Znam da je producijski kvalitet obavezan ali zanima me i kako biraju sta ce proci , a sta ne. Verovatno ne primaju kojekakvo skripanje i vristanje zar ne, mislim mora da se uklapa u ove njihove kategorije? Kazes da si zadovoljan u smislu ulozeno-vraceno? zanima me napokon isplati li se uloziti vreme u ovo,tj. moze li se pristojno zaraditi? pri tom ne mislim na neko basnoslovno bogatstvo vec onako da kapne sa strane ![]() ![]() Thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
AudioJungle ima review team koji preslu?ava pesme i obave?tava autore da li pesma zadovoljava sve standarde sajta. Komercijalnost je najbitnija. Tako je. Quote:
![]() Proba? pa zna?. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kurzweil PC3 - prodaja? | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 30-09-2007 11:27 AM |