|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svim foruma?ima, i sve pohvale za forum, ovo mi je prvi post, ali ne i prva poseta forumu
![]() Koristiću metod zid-ro?tilj(vazduh)-azmafon-ro?tilj(vazduh)-(neodređeno jo? uvek). Dakle potrebna je zamena za azma ad ploče koje vi?e ne mogu da se nabave. Ako neko mo?e da mi preporuči materijal koji mo?e da slu?i toj svrsi, bio bih veoma zahvalan. Da li je mo?da određena vrsta plute upotrebljiva za tako ne?to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene je zid-ro?tilj-staklena vuna-ro?tilj-dva sloja azmafona-azma ploče.
Azmafon i azma ploče nabavio preko oglasa na Rumskom. Dakle, ako nema novo probaj da nađe? polovno.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na savetu, preče?ljao sam oglase, neuspe?an je ishod. Pretra?ujući ovaj forum, nai?ao sam na post u kome su spominjane osb ploče kao zamena za azma ad ploče, ali ne kao kompletna zamena nego samo u slučaju da zafali azma ploča, odnosno samo da se stavi na nekoliko mesta gde mora. Nisam uspeo da nađem kasnije taj post. Ako neko zna kakav bi otprilike efekat na akustiku (u odnosu na istu konfiguraciju sa azma ad pločama) imale konfiguracije
zid-ro?tilj-azmafon-ro?tilj-osb ploče (vrsta osb-a koja bi najvi?e odgovarala) ili zid-ro?tilj-azmafon-ro?tilj-pluta (vrsta plute koja bi najvi?e odgovarala) mnogo bi mi koristilo. Za ?ta god se odlučim, obavestiću forum kako je ispalo na kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A kamena vuna?
Sent from my Desire HD using Tapatalk 4 Beta |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Azma ad ploce | koki | Kupujem/trazim | 0 | 21-09-2011 10:31 PM |
Materijal za izradu pregrade vocal booth-a | energyman | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 25-03-2011 09:21 PM |
da li se mogu obojiti azma ad ploce? | koki | Dizajn i konstrukcija studija | 23 | 31-08-2009 06:57 PM |
materijal za diffuser DIY | voomighty | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 14-05-2008 01:18 PM |