|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Samo prijatelj
https://soundcloud.com/goran-sijan-m...jan-mogli-samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Pjesma je simpa, atmosfera lepo prenesena (emocije), ali pjevanje mora malo bolje (tajming je negdje los, prateci vokal na kraju strci i nije negdje u tonalitetu u kojem treba da bude), prateci instrumenti ponegdje shtrce (nista sto se ne moze popraviti uz malo vise truda). Produkciju i ostalo ne mogu da komentarisem jer slusam na komp zvucnicima a ne u sobi gdje inace radim sound...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala druze sto si nasao vremena da preslusas...jeste malo sam aljkav sto se tice vokala, jer sam sebe snimam, ali sam otkrio super funkciju u Studio One da sinhronizujem vokale, pa cu to primenti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mogli bash su ti extra gitare,glas bih mogao mozda sa manje delaya ali u svakom slucaju bash dobra numera..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma ja bi taj delay skroz i skinuo, jer i ne volim ga, ali brate ne znam kakav reverb da stavim, meni se nista pod milim bogom od vst reverba ne svidja. Sve tanko i metalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Svako ima svoje bube | dejankuki | Audio Software | 1 | 07-02-2010 12:26 PM |
Promovirajte svoje radove | Sasha Fishter | Promocija radova | 24 | 29-01-2008 12:47 PM |
Gde, pored rumskog, promovisati svoje radove? | disco violence | Razno | 13 | 18-01-2007 09:43 PM |
Promovisite svoje radove, svoje pesme | Mogli | Promocija radova | 3 | 06-12-2005 08:47 AM |