|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Otvorih temu s namerom da mi kazete vasa iskustva i predlozite na koji hosting(kao i da registrujem domen na istom ako je to moguce) bi mogao da prebacim svoj sajt.Drugi razlog otvaranja teme je taj sto zelim da nablatim "uniwebhosting" na koji sam presao na nagovor druga,jer mi je paket koji sam predho imao postao tesan.Koristio sam usluge Loop-ije i Verat.net-a pre.Naime ni posle dva meseca od kada sam platio uniwebhostingu 24 eura za hosting i 8 eura za domen,sajt mi ne radi.Brojni pozivi kao i otvoren topik na njihovom sajtu koji je obrisan.Na zalost zivimo u takvoj drzavi u kojoj ovakve stvari nekaznjeno prolaze,te ja ne vidim sta bi drugo mogao preduzeti nego se oprostiti od svog novca i uplatiti hosting i domen na drugom mestu.Jel' imao neko slicnih iskustava i sta mi predlazete gde da prebacim sajt.Hvala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Za 24e godisnje ne mozes da ocekujes ne znam kakvu uslugu, ni u Srbiji ni vani (iz iskustva). Jednostavno nemas nikakav SLA. Uzgred, zasto hostujes u Srbiji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Treba mi oko 300 megabajta,može i manje (ne manje od 100mgb) prostora da kačim muziku,embedujem video i kačim neke slike,eventualno da ugradim neki player ništa posebno
ne tražim samo da u svakom momentu bude dostupan.Što se budžeta tiče nemam pojma ne bi baš sada preterivao.Temu sam postavio da bi video ko dobro radi od provajdera kod nas da se opet ne zajebem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Kao nezadovoljni potroshaci jedina stvar koja nam ostaje jeste da ih pljujemo kao nikad,ja ne mogu da ti pomognem ali za to pljuvanje sam ti na raspolaganju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jos jedan negativan glas za uniweb...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Uzmi bazni hosting od hostgator-a,lunarpages,iweb ... (njihovi paketi su i vise nego dovoljni i uvek sve radi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Uz postovanje prema tvojih 32 eura, ovde su ti bili duhoviti komentari kako su nekoga zajebali za 10 000 eura.
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
"100 godina" koristim godaddy.com, i nikada nisam imao nikakvih problema. Cesto daju popuste do 30% od regularne cene tako su troskovi minimalni.
Placanje prolazi intesinom visa karticom. Imaju i gomilu dodataka,neki besplatni, neki se placaju. Mozda nisu bas najjeftiniji ali serveri im rade besprekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HITNO - Predlozite mi ime za studio | henrymcdo | Pricaonica | 16 | 28-06-2011 12:42 PM |
pouzdan i brz serviser? HELP! | HeatMan | Monitoring | 10 | 27-07-2010 05:58 PM |
Novi hosting | diviner | Obavestenja | 0 | 26-03-2009 10:27 PM |
Novi hosting | diviner | Obavestenja | 53 | 01-04-2007 01:27 PM |