| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  12-03-2013, 12:31 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  android ili Ipad remote apps za Cubase? 

Da li neko koristi? kakva su iskustva?

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  12-03-2013, 12:55 AM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 
				 |   

Ja sam probao na iphone-u nekad... Malo sam se poigrao i cini mi se da to pristojno radi.. Ali kako ne posjedujem ipad, a ekran je od iphone-a previse mali za takvo stogod, zabatalih  Javice se neko sa ipad-om siguran sam... 
				__________________ aje | 
|   |   | 
|  12-03-2013, 01:25 AM | #3 | 
| Member Join Date: Apr 2012 Location: London, UK 
				 |  Re: android ili Ipad remote apps za Cubase? 

Zavisi koliko "napredno okruzenje" ti treba imas malu gomilu kontrolera za iPad. Ja konkretno koristim AC-7 Core HD koji je jako jednostavan i koristi Mackie protokol za Cubase i Reaper (gde ga ja koristim). Radi wireless bez ikakvog lag-a, lici pomalo Mackie kontroler (hardverski) i jeftin je. Okacio sam fotku sa iPad Minija na drugoj temi. Glavni baja je u toj prici V-Control Pro koji sada moze i kompletan plagin da iscrta na iPad-u i ima skinove za sve moguce daw-ove. Probao sam na kratko free verziju ali mi nije trebalo nesto tako mocno. Opasnaa stvar, narocito uz Retina iPad! | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| COOL iPad music apps !! (noviteti) | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 20-07-2013 02:26 AM | 
| Cubase Remote Control | Khan | Audio Software | 4 | 30-11-2012 12:01 PM | 
| Android duplo br?i od iPhonea | Mika Technika | Pricaonica | 44 | 02-11-2011 02:20 AM | 
| Kupovina Android aplikacija i u Srbiji | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 12-05-2011 04:50 PM | 
| Android aplikacije | ProkDu | Pricaonica | 34 | 04-04-2011 11:30 AM |