Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2013, 11:26 AM   #1
Change
Junior Member

Exclamation Emg HZ 7 vs Emg 707 vs Dimarzio New 7 iskustva?

Emg HZ 7 vs Emg 707 vs Dimarzio New 7 koji set magneta je kakav ja zelim kupiti nesto a u ponudi su mi ovi setovi da se nezeznem zelim od vas iskusnih cuti misljenje hvala unapred.
P.S.Inace zelim promenuti magnete na Scecter Daimond series omen 7 na njemu su stok magneti njegovi,i koji bi set nabolje legao na tu gitaru..
Hvala unapred
Change is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2013, 02:18 PM   #2
Mancha
Member

Mancha's Avatar

Default Re: Emg HZ 7 vs Emg 707 vs Dimarzio New 7 iskustva?

Pretpostavljam da je to verzija sa basswood telom?
Ukoliko sviras metal, mislim da bi EMG-707 bio previse basovit u toj kombinaciji, pa bih ti najpre preporucio EMG 81-7 ako imas opciju za njega.
Ja 707 imam na Schecter C-7 i iako je dinamicniji od 81-7 i nije bas neutegnut, ali svejedno ima malo previse basa, pa bas na pojacalima uvek drzim vrlo nisko.
81 i u sestozicanoj verziji odlicno lezi na basswood gitarama.
Mancha is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2013, 09:10 PM   #3
Change
Junior Member

Default Re: Emg HZ 7 vs Emg 707 vs Dimarzio New 7 iskustva?

Quote:
Originally Posted by Mancha View Post
Pretpostavljam da je to verzija sa basswood telom?
Ukoliko sviras metal, mislim da bi EMG-707 bio previse basovit u toj kombinaciji, pa bih ti najpre preporucio EMG 81-7 ako imas opciju za njega.
Ja 707 imam na Schecter C-7 i iako je dinamicniji od 81-7 i nije bas neutegnut, ali svejedno ima malo previse basa, pa bas na pojacalima uvek drzim vrlo nisko.
81 i u sestozicanoj verziji odlicno lezi na basswood gitarama.
Pozdrav Telo je mahagoni,nije basswood telo a top je od maple/a nadrkanog nekog,pa zato neznam koji bi mi najbolje legao.Imam varijantu emg Hz7a za 10000 dimarzio new 9500 DIN jel bi prodao mozda svoj set ili 707 jednu...ako imas dve..Nasao bih 81/7 negde... Ozbiljan sam kupac.

Last edited by Change; 14-03-2013 at 09:27 PM.
Change is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules