|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo vec duze vreme se patim uz pomoc print skrina i fotosopa da iskopiram jedan grafik u vst eq.Postoji li neki laksi metod kojim bi se grafik mogao uvuci direkt u neki vst eq i kako bi to bilo najjednostavnije,a kako najpreciznije uraditi?Da li je neko radio nesto slicno i kakva su iskustva.Hvala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nisam 100% siguran sta tacno pitas, ali:
U Cubendo prebacis view mixera na inserte. Držiš ctrl ili alt za copy/cut - paste bilo kog vst/vsti i misem pustis na željeni kanal. Kopirace ceo plug, sa svim postavkama u trenutku kopiranja ili premeštanja. Idealno za npr overhede, pa radis jedan i kad uradis, kopiras na drugi. isto je za bilo koji vst, eq,comp,bilo sta... Ima i za pt mislim, samo zaboravih kako tacno. Mozda na samom vst imas copy u pt-u , mislim...
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ja bi ustvari da uradim nemoguce tj,da grafik iy pdf formata uvucem u vst plugin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ahaaaa.... Pa onda uradis kako ti se dopada, a njima uverljivo objasnis kako si radio po tom grafiku! ![]() Poz'
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|