|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
https://soundcloud.com/aleksandar-sa...tanojkovic-put
akustichni demo.. chisto da podelim moj bluz sa vama.. videcu uskoro da odem u studio sa ovim, samo da sredim mashinu.. ![]() zujanje u pozadini je komp, snimljeno je potpuno gerilski.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() Evo i yt link za one koji ne vole soundcloud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() nova stvar.. ima i solo deonicu i svashta neshto i malo je duza, ali eto chisto da podelim sa vama akustichnu verziju.. ima falsheva jbg nisam josh jason mraz al se trudim, a i stare su mi zice jako pa je to kao olakshavajuca okolnost.. ![]() sc: https://soundcloud.com/aleksandar-sa...ojkovic-koliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Odlično je, ako hoće? da dodaje? instrumente dodaj ih preko ovoga. Nemoj da snima? ponovo, samo malo čačni EQ i na gitari i na glasu da "smek?a?" događaj. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pa razmishljao sam o tome poshto je muzzy u fazonu da svira cello preko ovoga, ali previshe mi shushti komp u pozadini i ono chuje se voda kako kaplje cale kako kashlje i tome slichno.. Zato sam dodao toliko reverba, da pokrijem malo tu buku u pozadini.. Dodao bih ja josh dosta stvari.. Jaje i neki jednostavan bubanj sa metlicama, bass.. Mozda koji swell na elektichnoj djitri chisto efekta radi.. ALi shto neznije i mekshe..
A ova druga stvar? ![]() ![]() Imao sam neku srcobolju ovih dana pa sam morao to da izbacim iz sebe i podelim sa svetom shto pre pa sam zato gerilski tako snimio stvari.. Hvala puno na komentru i sugestijama! Cenim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da sam ovo čuo "naslepo" mislio bih da je 100% u pitanju Kralj Čačka. On mi je inače jedan od omiljenih domaćih kantautora. Dakle, meni je super, ali po?to Kralj Čačka nema neku brojnu publiku pretpostavljam da bi (ako te to upo?te zanima) za veće interesovanje naroda trebalo uraditi ne?to...drukčije. Otkriti neki novi produkcijsko-koncepcijski ?tos. Čak i na forumu je zanimljivije kad Branoy predstavi revolucionarni način da pojača miks tako ?to podigne fader, odmah stigne pedeset komentara.
![]() |
#7 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Da ponovim ono ?to smatram va?nim: sačuvaj izvođenje prve pesme jer je dobro. Pozdrav, Vasa P.S. @Znak: Kralj Čačka (ja ga jo? uvek zovem davnim nadimkom Kjui) je odličan lik, i odlična referenca za ove HeatManove radove.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-02-2013 at 03:25 PM. Reason: P.S. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
hahah chekajte ljudi, ali zar kralj chachka nije sprdnja? mislim, on meni vishe vuche na tom waitsa i slichne nego na ovo shto ja radim.. i muzichki i po tekstu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
pa nisam ciljao na to da ispadne duhovit..
![]() ![]() btw josh uvek patim od srcobolje pa sam malo pogubljen shto se tiche odgovaranja.. shto se tiche izvodjenja.. ne bih stavio kacigu na glavu, sigurno.. volim ja prirodni performans i sve shto ide uz to.. ali ovde mi je vec preterano, jer chuje se komp, pa i tu i tamo pucketanje mikrofona jer ga drzim u ruci, plus sam snimao na micu na kom nikad nisam snimio lead vokal.. shto je shteta jer mi je lepo legao na glas izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandar Stanojkovic - Danas imas, a sutra ne (nova pesma) | HeatMan | Promocija radova | 11 | 07-02-2013 01:06 PM |
Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - Proslost u slikama | HeatMan | Promocija radova | 7 | 25-12-2012 10:42 AM |
Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi | HeatMan | Promocija radova | 8 | 24-11-2012 08:48 PM |
Aleksandar Stanojkovic - Kao da je zabava | HeatMan | Promocija radova | 16 | 05-10-2012 05:42 PM |
Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - 3 pesme | HeatMan | Promocija radova | 31 | 28-09-2012 04:33 PM |