|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nisam nigdje na forumu na?ao informacije o ovoj stranici. Radi se o stranici sa hrpom različitih kolegija (courses) o svemu i svačem pa tako i produkciji, glazbi itd. Trenutno je u tijeku "Introduction to Digital Sound Design", a kasnije će biti i kolegiji o improvizaciji, pisanju pjesama itd. Na kraju se uglavnom dobije neka potvrda da ste sudjelovali, ili od coursere ili od fakulteta na kojem se inače odr?ava predmet.
Totalno sam zaboravio napraviti temu o ovome jer sam malo u ispitima, pa sad ne mo?ete sudjelovati u ovom konkretnom kolegiju (tečaju, nazovite kak god hoćete). Evo i link http://www.coursera.org Jednostavno se registrirate, priajvite za ono ?to ?elite slu?ati i dobijete na mail obavijest kada počinje (ali uglanvom uvijek pi?e datum početka) Predavanja su uglavnom video predavanja, a neka nude i nekakve pisane materijale. Ja ću probati pokupiti sve informacije, snimke pa ću vidjet da li je legalno objavljivati stime da njima pripusjem zasluge itd (nakon ?to pročitam uvjete kori?tenja i to). Da ne bi bilo nisam znao ![]() Nadam se da će nekome pomoći i da će te naći ne?to zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Iako sumnjam da se moze imati velika korist od samih diploma, u formalnom smislu, ima vrlo zanimljivih naslova i sigurno se moze cuti puno pametnih stvari, svezih, jos bitnije, a univerziteti u potpisu su vrlo merodavni!
Svakako preporuka, ko ima vremena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
A gle, ja bih rekao da čak ima smisla. Tra?i? posao u nekoj velikoj firmi i prilo?i? im hrpu takvih certifikata sigurno će? biti u prednosti naspram nekoga tko ih nema. Plus obogaćuje? svoje znanje ?to te opet mo?e dovesti dalje. Al da, vrijedi pogledati čisto zbog sebe i zabave. Nema nikakvih sankcija ako ne stigne? pratiti sve, a ako stigne? dobije? certifikat i mo?e? ga mami pokazati. Njoj će biti ne?to bitno pa da bar nekoga razveseli?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Odlicna stvar,pratio sam neke kurseve,preporucujem https://www.coursera.org/course/musicproduction
Uvod u muzicku produkciju,pocinje 1 marta i traje mesec i po dana,ipak je to Berkli univerzitet! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ovaj digital sound design je zasad.. naporan malo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Odlican link
![]() Znao sam za ovaj sajt ranije ali tada nije bilo kurseva ovog tipa, tako da sam sad uzeo ovaj Music production i neki Improv kod legendarnog Burtona pa cemo vidjeti kako izgleda.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|