|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Postoji li neki Library Fender Jazz Bass, ali Picked artikulacija?
Scarbee ima Jay Bass, ali je fingered, ne mogu nigde da pronađem picked, zna li neko ne?to o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ono sto sam licno probao:
MOTU MachFive 3 ih ima u internom setu. Ako nemas MF3 onda bi UVI trebao da ima isti takav set na raspolaganju. Dosta bolje mi zvuci J-Bass, takodje iz MF 3, koji (mislim) moze da se nadje kod Acoustic Samples-a bez da imas sam MachFive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
vir2 basis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Prona?ao sam ga i u Dan Dean Bass Collection, samo nije ne?to velika banka, nekoliko semplova i to je to, nema artikulacija i sličnih komplikacija, a to mi treba.
MachFive 3 nemam, probaću i Vir2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Setih se da imam par Akai CD-ova sa Patitucci-em, Miller-om i slicnom ekipom i da je tu imalo dosta artikulacija i da su *jako* dobro zvucale (jedno vreme sam samo njih koristio... da li se jedan od tih diskova zvao "climax bass" ili tako nekako, ne secam se, ali je bio opak...). Mogu da pogledam ovih dana ako te interesuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Imam te Akai diskove, gledao sam tamo prvo, ali nigde nema Fender Jazz Bass Picked, uvek je tu ne?to stavljeno u kontekst nekog stila, recimo Picked Rock i slično, a to nije isto.
Vir2 Basis je dobar, ima dva instrumenta sa Fender Jazz Bass, oba sa trzalicom u nekoj kombinaciji magneta valjda, oba su solidna, imaju Round Robin, vi?e layer-a, ali za sada Dan Dean zvučno prednjači, iako nije ?iv nimalo i te?ko se simulira prava svirka jer ima samo jedan layer, plus ?to ima ?uma pa kad se malo nao?tri bude problematičan. Dovoljno je ovo za sada, uskoro ću semplovati sam te neke stvari koje inače fale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
jesi probao Trillian..??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nema ga Trilian. Prona?ao sam ga na par mesta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Broomstik bass!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fender Power Jazz Bass | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 17-06-2008 09:04 AM |