|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
trenutno se bavim nekim orkestracijama i koristim East west orchestral (starija verzija koja radi preko Kontakta) i javlja mi se sledeći problem koji nisam imao nikako ranije sve do danas (isti komp, isti sistem, sve isto) molim pomoć: Naime, kada ponovo pokrenem projekat na kojem radim, Cubase mi učita instrumente samo na prvom modulu, dok su na drugom modulu svi slotovi - empty. Sva?ta sam poku?ao od save multis do save presets i ni?ta, ponovo učitam projekat, drugi modul opet prazan ![]() Na ranijim projektima nije bilo potrebe da bilo ?ta čuvam posebno vezano za EW module (tipa save multis ili save presets) dovoljno je bilo da sačuvam u okviru Cubase-a, ponovo pokrenem projekat i sve je tu. Takođe napominjem kada pokrenem jedan drugi projekat koji sam zavr?io i u kom imam tri EW modula, sva tri modula se regularno napune kako sam i sačuvao untar Cubase-a. Zna li neko ?ta to propu?tam i gdje je gre?ka ![]() Hvala mnogo unaprijed. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EAST WEST ORCHESTRA STRINGS problem | ANITA | Audio Software | 38 | 12-10-2004 10:08 PM |
East West Boesendorfer | STUDIOTON | Audio Software | 22 | 29-06-2004 07:31 AM |