|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Drugari,
da li mo?e u Bgd-u da se nađe adapter iz naslova - PCI karta ide u desktop računar, a U tu kartu ide PCMCIA karta? Da li postoji neko (provereno) bolje re?enje od http://www.virtuavia.eu/shop/pci-to-...er-p29790.html ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Niko ni?ta, a?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
Evo ja sam se udostojio da pretrazim nase lokalne dilere, ali mrka kapa... Npr ima na newegg.com, ali kod nas ne vidim da iko prodaje tako nesto. Mozda na limudnu ili kupujemprodajem nesto naleti...
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nema ni kod mog tajnog agenta, mada je bilo do pre nekog vremena. Ako nadje javljam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hvala
![]() @Khan - ako se pojavi u narednih 5-6 dana, ako ne - naručiću ovu VirtuaViu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Meni je trebao isto taj pci-pcmcia adapter za rme pcmcia kartu. nabavio sam isti takav adapter,(imam ga još)međutim nikako rme nije mogao raditi uredu zato sto ta pci-pcmcia karta(mnoge) imaju na sebi ricoh chipset koji je sranje,i windowsi uvjek dodjeljuju zajednicki irq toj karti i onome sto je spojeno u nju(sto je za audio "bad").moras traziti obavezno sa ti chipsertom.(sto je tesko pronac) Ja nigdje nisam uspio naći pci na pcmcia sa ti chipsetom,ali sam zato nasao pci-e na expresscard (ta karta nema na sebi nikakve chipsete,jer je to isti protokol samo su drukciji pinovi),i jos sam nabavio expresscard na pcmcia (sa ti chipsetom naravno,nju je relativno lako nabavit) i u nju spojio rme.a nju u ovu prvu. ![]() mislim ovo je "potrebno" za real time audio,ali ako tebi treba za nesto drugo,onda možeš bilo šta. Last edited by tajsam; 13-01-2013 at 07:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ili odmah nabaviti pci-e na pcmcia(sa ti chipsetom sto je opet jako tesko nabavit kod nas) ovo moje rijesenje sa slike se mozda cini komplicirano,ali mislim da je najjednostavnije zbog dostupnosti proizvoda.(barem je tako bilo u mojoj situaciji) (i jos da napomenem da i na osx-u u ovoj kombinaciji sve radi uredu,a "ova" pci-pcmcia "sa kineskim chipsetom" je i na osx-u stvarala probleme,osobno sam testirao.) Last edited by tajsam; 13-01-2013 at 07:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Laptop sa PCMCIA ulazom | MHz | Kupujem/trazim | 0 | 16-09-2011 01:41 PM |
PCMCIA Cardbus to ExpressCard Adapter na Laptopu! Iskustva? | iatros | Computer Hardware | 1 | 11-01-2009 03:32 AM |
PCMCIA karta? | dash | Computer Hardware | 4 | 05-03-2008 12:48 PM |
pcmcia zvucna | OFF | Computer Hardware | 4 | 24-06-2007 02:35 AM |
PCMCIA Usb 2.0 hub | Arthur | Computer Hardware | 0 | 11-05-2005 07:28 PM |