|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Posto je tematika ovog foruma u onom prostoru gdje se susrece tehnika sa umjetnoscu, ovo se ne bi smjelo propustit, jer cak iako niste fan muzike Floyda (a valjda takvih nema previse
![]() Ja sam bio u Zagrebu prosle godine i ako budem u mogucnosti sigurno cu poci i na ovaj u Beogradu.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
znači očekivano dobar A/V ugodjaj?
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Upravo tako, posebno sam bio odusevljen vizuelnim dijelom price, ne samo sto je to tehnicki nesto najuvjerljivije sto sam dosad vidjeo (a bio sam na festivalima i koncertima koji se za ovaj nas reigon mogu smatrat najvecim) nego je i sadrzajem ispunjeno tokom citavog koncerta, Waters se potrudio da na originalnu pricu nadogradi dosta aktuelnih detalja (ko prati njegov rad zna koje politicke stavove on propagira) tako da je stvarno jedinstveno iskustvo.
Zvuk je za moj pojam bio odlican, prateci bend takodje vrhunski , Kilminster me prijatno iznenadio i u paru sa Snowy White-om koji je fakticki sa Flojdima 30ak godina zaista se ne osjeti pretjerana tuga za Gilmourom, ali mozda i najvece iznenadjenje za mene je energija koju je Waters ostavio na stejdzu, toliko je vitalan da bi mogao sa Stonsima da nastupa ![]() Pretpostavljam da po JuTjubu ima dovoljno snimaka pa mogu ljui i vidjeti sta ih ocekuje (mada ja ne preporucujem, faktor iznenadjenja je nesto sto je po meni uvjek bitan dio koncertnog iskustva), a ujedno i jedina stvar koja je meni zasmetala se tiče upravo snimanja iz publike, tokom citavog koncerta 30 posto ljudi drzi u rukama kamere/telefone/tablete i unistava dozivljaj ljudima iza sebe. ![]() ![]() edit.. Za clanove Rumskog koji budu na koncertu - podrazumijeva se setnja pored FOH-a prije pocetka ![]() ![]()
"Good news is that everyone can make a CD in his bedroom, bad news is that everybody does make a CD in his bedroom" Bill Bruford Last edited by vakatt; 15-11-2012 at 04:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako lepa mjuza.... | darkstar | Pricaonica | 2 | 12-10-2009 01:03 PM |
VEST: T.C. electronic NOVA REPEATOR | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-04-2009 07:50 AM |
Vest: NANO Holy Grail | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 31-03-2009 01:05 PM |
Vest: Prosoniq updates, ali samo za mek.. | dejankuki | Audio Software | 2 | 28-03-2009 03:12 PM |
Vest: Boss ME-70 now shipping | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 12-03-2009 04:00 PM |