|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prvi put sam se uhvatio video obrade i montaze i zezanja oko svega sto nosi ta "video produkcija"....
Sam video ja ne mogu procjeniti onako kako bi trebalo (objektivno). Ako neko bude davao misljenje i komentarisao, nek uzme u obzir da mi je ovo prvi puta da radim bilo sta vezano za video (snimanje i montazu). Sto se pjesme tice, ima par gresaka. Nekad oko 5 ujutro je snimana u "pripitom stanju", ali sve ukupno i nije tako losa. Beat je radio nas prijatelj, tacnije semplirao Alena Islamovica - Heroj i dodao par svojih instrumenata , kikova i snerova i to je to. Pa eto nadam se da ce vam se svidjeti, ali u svako slucaju ne stedite na rijecima. Puno bi mi znacilo da ljudi koji se bave ovakvim stvarima daju svoje kritike, misljenja i naravno pohvale ako postoji razloga za to. I na kraju ako nekog interesuje, sve je ovo radjeno jednim malim aparaticem FujiFilm FinePix S2500HD http://www.youtube.com/watch?v=bVY4cfB2Nsw&feature=plcp |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Govor Steva Jobsa,obavezno pogledati(ima nas prevod) | disco violence | Pricaonica | 6 | 13-03-2011 10:16 PM |
Pravila podforuma. I obaveshtenje. Pogledati obavezno. | HeatMan | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 18-01-2010 12:04 AM |
PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/ | Arthur | Audio Software | 189 | 28-07-2009 01:06 PM |
Kome treba bubnjar? | mandrak | Pricaonica | 1 | 13-05-2009 10:03 AM |