Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2012, 02:23 AM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default evo video, sempler vsti za mene broj 1 na Win7

malo pre upalih klavu pa rekoh da snimim koji preset, hladni prsti haha al je... too.. bitno da se cuje i vidi king. kakav kontakt i ostala pomagala . ovo volim, da Semler ima OSCilatore i da mozes da se izivljavas na semplu, ja tek poceo , bice ovde svegaaa. cujte i portamento i sve ostalo kako zvuci, legato mono , efekti ovo ono.

branoy is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2012, 03:06 PM   #2
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: evo video, sempler vsti za mene broj 1 na Win7

a evo kako radi Xphraze ,, on mi je broj 2. odma do ovog, msm ovde mi je lakse semplove sredjivati, nego u Xphraze mnogoo lakse .
iz kontakt5 ide samo drum, posto nisam znao razdvojiti ga po tipkama u Xphraze i po kanalima na cubes mixer mislim da nema ni jedan jedini efekat haha. koliko bolje zvuci bez 1000 plug i trimovanja. uvek sam tvrdio bitno je imati jednake instrumente zvucno, slika se uklopi sama,, a ne kad ubacim 10 razlicitih vsti niko s nikim, glava me zaboli. ovo je ono da se vidi da mix moze da zvuci bez iceg ako je u startu uneseno OK .

Last edited by branoy; 11-10-2012 at 04:32 PM.
Old 11-10-2012, 05:48 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
malo pre upalih klavu pa rekoh da snimim koji preset, hladni prsti haha al je... too.. bitno da se cuje i vidi king. kakav kontakt i ostala pomagala . ovo volim, da Semler ima OSCilatore i da mozes da se izivljavas na semplu, ja tek poceo , bice ovde svegaaa. cujte i portamento i sve ostalo kako zvuci, legato mono , efekti ovo ono.
Pa ne razumem se ja toliko u semplere, u ovome ?to si postavio fora je u tome kako ti svira? te fraze, a svira? ih argumentovano (makar i "hladnim prstima"). A i nije lo?e da se ljudi podsete da Kontakt nije jedini sample player na planeti

Pozdrav,

Vasa
Old 11-10-2012, 06:25 PM   #4
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

fino je da neko ima da kaze da nije sve u kontaktu to jest da vidi, primeti da ima i nesto drugo, ja sam sam krenuo na kontaktu i nekako dvojka mi je bila najsladja, trojka vec pocele expaznije uveliko. kasnije 4 i 5 vec mi se ne svidja, oguglo sam na njihov zvuk, jednostavno nesto primetim sto drugi vecina ne primeti i ne svidja mi se. mozda ne toliko library koji se pravi za njeg koliko ja kad ubacujem svoje instrumente i kreiram ih. sto se tice tog kreiranja nista lakse u njemu. pregledno veliko. al jbg ako nema ono sto meni treba pod prstima dzaba mu sve. cak sam i prve all terce napravio na njemu i podelio svima na netu kako da ih urade davnih godina. itd a i sam napravio 5-6dvd banki, i eno ih stoje sad. kupe digitalnu prasinu .
ma svirka sta mi padne iz glave , nikad ja nemam nest odredjeno, nego cujem zvuk neke boje i sklopim nest na brzinu hehe.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules