|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam jedno pitanje,mozda nepotrebno,al nema puno info-a po netu u vezi istog,pa...
![]() Elem,hocu da pravim bass trapove i vrlo mi je jasno da je kamena vuna/azmafon...itd,najbolja opcija za to,ali naleteh danas na ovaj Regenerat sundjer koji je uzasno tvrd (od 80-160gr) i dosta tezi od vune a koliko kontam gustina i tezina igraju bitnu ulogu u apsorbciji nizih frekvencija,jel?! Skuplji je od oba materijala gore pomenuta,al cena mi igra mnogo manju ulogu od eventualne stetnosti vune,jer bas mnogo vremena provodim u toj prostoriji,cak ponekad tu i spavam,pa ne bih bas da se zezam. ![]() Mozda i gresim u vezi te stetnosti,pa ukorite me slobodno kojim argumentom ![]() Hvala na feedback-u. pozz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Piramidalni sundjer...POMOC!!! | StevicaNish | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 19-12-2011 06:42 AM |
Alu sundjer | Sandzama | Razno | 0 | 05-10-2010 01:04 AM |
Vase misljenje (tapetarski sundjer) | Phono | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 18-03-2010 06:37 AM |