Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Darko Juranovic 'D'KNOCK'

Darko Juranovic 'D'KNOCK' Producent, autor, aranzer, izvođač, co-osnivac i jedan od vodecih ljudi labela LIVEINTHEMIX MUSIC & LIVEINTHEMIX.TV razgovara sa Vama. Jedan je od osnivača legendarne grupe ET(Electro Team) i surađivao je s najvećim hrvatskim imenima (Nina Badrić, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braća i dr.), te mnogim internacionalnim zvijezdama (Barbara Tucker, Peter Grant, Simply Red, Simple Minds legendrarni britanski producent Andy Wright....itd).

Thread Tools Display Modes
Old 31-08-2012, 04:53 PM   #1
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Dobrodoslica

Kao sto vec pozeleh dobrodoslicu preko maila, da ovdje ucinim isto:

Dobrodosao na rumski! Veoma nam je drago sto ces svojom malenkostcu obogatiti sadrzaj nase gost sekcije, i sto ces postati clan ove nase sada ne vise tako male zajednice .

Hvala jos jednom!

Last edited by diviner; 31-08-2012 at 07:47 PM.
diviner is offline  
Old 31-08-2012, 07:59 PM   #2
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Dobrodoslica

I ja da pozelim dobrodoslicu takodjer!

Inace Darka znam iz samih pocetaka bavljenja muzikom.

Ekipa iz ZG koja je krenula krajem 80tih i dan danas ima super postignuca.

Za Darka mali podsetnik - DMC ex-yu! prvi i jedini DMC contest bivse yu u Kranju 91! Moje ime je Aleksandar Jovanovic(bio klinac tada, 16godina) i ucestvovao sam na istom, zajedno sa Fresh Jay-em koji je tada i bio winner. hehe, to su bili dani, kompletna ET ekipa je bila tamo! Pozdravi mi Fresha!

Darko, dobrodosao jos jednom! Nadam se super druzenju u virtual space na rumskom!
Everbeatz is offline  
Old 05-09-2012, 03:16 AM   #3
liveinthemix
Junior Member

Default Big Shout Out to Rumski family !!!

Pozdrav administratorima, osnivačima foruma i naravno članovima. Prvo isprika jer se tek sad javljam, ali kako fukcioniram u par vremenskih zona nadam se toleranciji. Otvoren sam za sva pitanja i vrlo rado ću sa svima podijeliti svoja iskustva. Danas je većina producenata dosta zatvorena i nerado dijele svoja iskustva, no na svim seminarima diljem svijeta govorim suprotno...poanta je u ?irenju znanja, sinergiji. Nadam se da ste vidjeli web od mog labela www.liveinthemix.com ili website-a www.dknock.com . Upravo smo otvorili Studio u Vegasu, tako da nam je glazbena komunikacija na relaciji Zagreb, Vegas, London. Najveća novost je rad na povratničkom singlu The Simple Minds-a...ne?to slično ?to je Steve Aoki napravio sa Duran Duran. Sve ide preko Oziris agencije i na?eg mentora, proslavljenog producenta Andy Wrighta...www.andywrightmusic.com ... Ekipo tu sam da vam otvorim dio svog svijeta..Big Shout Out To Everybody!
liveinthemix is offline  
Old 05-09-2012, 03:27 AM   #4
liveinthemix
Junior Member

Default Re: Novi gost Rumskog !!

Check this...very interesting..http://bobolhsson.com/bob-says/on-radio-programming/

Last edited by liveinthemix; 05-09-2012 at 03:30 AM.
liveinthemix is offline  
Old 05-09-2012, 03:43 AM   #5
liveinthemix
Junior Member

Default Re: Novi gost Rumskog !!

Poruka ili misao mog prvog javljanja....Dragi prijatelji ..vi?e hrabrosti u radu! Odbaciti kalkulaciju, kompromise i vi?e slu?ati svoje unutarnje instinkte.Tragove ostavljaju inovatori i pokretači, a ne zihera?i. Na?a sredina je previ?e talentirana da bi se pomirila sa sivilom.
Let`s create a Positive attitude and rock the world ! http://www.youtube.com/watch?v=O4o8TeqKhgY
liveinthemix is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules