|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kome ovo treba taj zna o čemu se radi, pa nema potrebe posebno obja?njavati i gu?iti ostale.
Ako ste programer ali niste jo? uplovili u android vode, evo imate ovde lepu priliku. Basic4android Enterprise. http://www.basic4ppc.com/android/purchase.html Tu vam je alat i godina dana free update. Prilikom kupovine izaberite PLIMUS i unesite ovaj coupon code: caezfm imaćete 50% popusta. Da se ne pomisli da je ovo neka piraterija ili slično. Ja kao legalan korisnik ovog alata imam pravo da pustim ovaj coupon code prijateljima, i isti mo?e biti iskori?ćen najvi?e 20 puta. Ako nekoga zanima i ?eli da ima BASIC4ANDROID Enterprise eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Opet...
Iza?la je nova verzija basic4android-a, 3.2 i mo?ete ponovo iskoristiti kupon koji ovde imate ranije dat. Sve ?to sam ranije napisao va?i opet. Dakle prvih 20 sa ovim kuponom mogu u?tedeti polovinu para za Enterprise verziju a update novih verzija je besplatan godinu dana. Alat vredi svaku paru. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|