|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kupio sam polovni Behringer 2442FX( a publika urla:"uaaaaa budalo!!!") i krenuo da povezujem sa M-Audio Delta 1010LT. Delta 1010LT ima RCA ulaze i izlaze (osim 1. i 2. ulaznog kanala koji su XLR).
S obzirom da sam hteo da napravim samo test snimak koristio sam ono sto je bilo pri ruci, to jest, neke jeftine RCA kablove i RCA/TRS adaptere (TRS stereo sto je totalno idiotski ali sam cisto hteo da vidim da li ima ikakvog signala na izlazu). Subgroup i Aux izlazi su davali signal na kartici medjutim direct out i main out nisu imali nikakav izlaz. Kad sam povezao slusalice na direct i main izlaze cuo se signal. i PITANJE JE: Da li je ovo odsustvo signala do losih kablova i (verovatnije) cinjenice da su adapteri stereo na TRS kraju ili postoji sansa da su ovi izlazi na mikseru 'riknuli' ? Direct output su post-fader. Inserti na kanalima rade ali su pre-fader.
Tags |
behringer 2442fx, direct outs |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SAE Institut Beograd na Mikseru 2011 | diviner | Obavestenja | 0 | 25-05-2011 09:40 AM |
Steinberg Direct Monitoring?! | kravadinka | Audio Software | 7 | 17-12-2007 09:32 PM |
Direct X 10 | dejankuki | Audio Software | 10 | 09-06-2007 11:04 PM |
Cubase sx4 > direct-x ? | DrumstickBass | Audio Software | 12 | 07-06-2007 11:20 AM |
Asio direct driver | Mogli | Audio Software | 11 | 10-02-2005 05:51 PM |