|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
Neznam dal ima ova tema vec negdje,nisam bas ni trazio,tako da idem direktno na temu! Audio analyzeri...Cuo sam da se puno koriste u studijima i da su jako korisni pri mixanju i masteringu...skinuo sam si Nugenov Visualizer 1.9. i mogu rec da nije bas da razumijem u kojem smijeru krenut sa kori?tenjem doti?nog...razumijem frekvencije i sve to,ali sam do sad vi?e manje produciro na sluh,pa zelim napravit korak naprijed...zelim razumijet svoj mix...od frekvencija do sterea,kako bi trebao "pravilno" izgledati...ja mislim da ce mi to pridonjeti boljitku sveukupnog mixa...Brzo ucim,tako da navalite ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spectrum Analyzer (ili kako vec to da nazovem) | Pavell | Audio Software | 8 | 05-09-2010 01:10 PM |
Analyzer na mac-u | Proximus | Audio Software | 4 | 30-09-2009 09:17 PM |
AKAI CD300XL savjeti i upute | ailein | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 29-04-2009 01:48 PM |
PAZ Analyzer (Waves) i antifaze (?) | Shady | Audio Software | 19 | 01-05-2005 12:08 PM |
Upute za mixing, mastering, compresiju itd | arados | Tutorijali | 13 | 17-06-2003 02:41 AM |