|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jel uspeo neko da skarabudzi ovu varjantu??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Na 10.7 radi samo 9.0.5, ona bud?evina neće raditi ako si na to mislio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da, na budzevinu sam mislio
![]() ![]() ![]() p.s. Ako ne uspem, glavni komp je 100% kompatibilan sa os x-om tako da cu na njega da ga turim, samo sad nit imam vremena sa njim da se bakcem nit imam jos jedan hard viska |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Koliko sam uspeo da shvatim, ne postoji načln da taj 9.0.3 proradi na 10.7, ali zašto da se ne proba, bar vremena za instalacije uvek ima.
![]() Ne bih preporučio 10.6.8, na AVID forumu postoji dosta priča o tome da poslednji Snow treba da bude 10.6.7 koji radi stabilno. Dosta je problematična ta budževina, Pro Tools i onako ima slabiji performance sa virtualnim instrumentima u odnosu na svoje konkurente, a uz ovu verziju je to na granici upotrebljivog, plus neki od drugih bug-ova koji aranžiranje čine skoro nemogućim. Za mix se i može preći preko nekih od tih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala za taj savet za update, odustao sam za sada privremeno, posto sam u guzvi gadnoj sledecih mesec dana, od jula cu da nabavim novi hard i na glavnu masinu da ga metnem.
Sto se tice vst instrumenata na njemu, apsolutno mi nisu potrebni, treba mi samo da bi ga malo bolje upoznao i naucio, posto je standard na filmu, i eventualno da mixam tu i tamo nesto u njemu, za ostalo, komponovanje,aranziranje,etc tu je nuendo, i pasce verovatno i logic pod ruku kad tad, mada nemam zivaca i njega da ucim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Cao,
dali postoji crack za PT 9.0.6, presurfao sam sve moguce i nemoguce, a uspeha nije bilo... jeli ima neko info?? unapred hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
ok, hvala!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Na Awacsov predlog, premestam sve postove o temi Reaper i MIDI u novi thread.http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41644
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|