|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
E ovako, vjerujem da vecina zna o cemu se radi....
Danas se niotkud pojavi?e, na jednoj stranici za kupoprodaju, ove dvije stvari...I to po cijeni od 300,00 KM... Sto sam ja naravno otisao i odma kupio od covjeka...bez puno razgovora... Medjutim to sam ja samo ukljucio na par trenutaka da vidim da li radi....Vidio sve fercera i ostavio(preumoran sam da bih nesto dalje istrazivao)... ![]() ![]() Pa et sad bi me interesovala misljenja onih koji su imali priliku radit na jednoj ili obje stvari iz naslova.... Unaprijed hvala i pozdrav, Kapo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Prijatelju nadam se da si to kupio zato sto si stvarno to zeleo a ne zato sto je bilo jeftino ili cisto eto tako... ako si razmisljao uzeti te proizvode pa ti naletelo onda ok, ali ako ti to nije trebalo, i nisi ni razmisljao zasta sluzi (izvini ali tako je zvucao tvoj post u mojoj glavi dok sam citao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Heheh srry moja greska, mozda sam se ruzno izrazi..imao sam u planu uzeti neki bolji mikrofon ![]() Medjutim ova karta mi je prilicna nepoznanica i ona je uzeta neplanski, covjek mi je dao ovo uz mikrofon u cijeni od 300 KM... Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Aha, epa onda ovako. Sa focusrite sam se susretao dosta, sa ovom bas karticom nisam, tako da ne bih mogao konkretno da je izanaliziram a da to ti vec ne znas. focusrite je dosta ozbiljna firma, cak i ove novije serije tih portabilnih kartica se dosta dobro kotiraju uz maudio itd itd, ona je doduse malo starije proizvodnje, tako da ne znam kakvu ima konverziju i kakvi su preampi... u svakom slucaju je bolje od integrisanih i raznih saundblastera (ako vec do sad nisi imao neku malo bolju zvucnu kartu). Bas me interesuje i kakva je latencija kod nje posto radi na fw...
a sto se tice mikrofona, na thomann-u imas voice semplove, on je cini mi se oko 500-600 e (ne znam koliko je to u km) tako da je to vec za te pare cini mi se super pogodba. I plus kartica (pod uslovom da sve radi i da nije macka u dzaku) to je vec dobra investicija. Naravno imaj u vidu da bi taj mikrofon dosta bolje zvucao uz neki malo bolji preamp, po mogucstvu lampaski, mada bi i direkt u karticu posto ima fantom napajanje dobio sasvim solidne rezultate za pocetak. Vidi poigraj se malo, testiraj, odsnimi nesto da cujemo kako zvuci taj sklop, pa i da ti se na kraju ne svidi, uvek mozes da prodas pa i da zaradis koju paru... pozdrav i srecno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hehe, hvala na revju-u ![]() Sve sam onako popalio i probao i vidio da radi, sad za sad imam lampaski preamp Presonus BlueTube DualPath posto sam prodao svoj "glavni" preamp (DBX) imam u planu neki Universal Audio....U svakom slucaju sve radi, nego je svo ovo bas ne planirano kupljeno, jer se to pojavilo na sajtu i odma sam zvao covjeka da se nadjemo...i pokupio to... Pozdrav, Kapo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite saffire pro 24 dsp | metalman | DSP forum | 4 | 26-11-2009 11:08 PM |
SE 2200 vs NT1 vs Studio Projects B1... | DADDY Z | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 04-12-2006 06:35 PM |