|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo patim se vec danima da uploadujem video na youtube.Video sam renderovao iz Sony Vegasa u visokaj rezoluciji 1920x1080 u wmv formatu,du?ine snimka oko 6min i 30 sekundi,velicine 300 megabajta, ?to bi navodno trebalo da odgovara trenutnim youtube standardima ili ne?
Desava se to da mi video radi na compu,ali kada ga dignem na youtube,prvo ?to mi ka?e je to da video nije dobro osvetljen,pa mi da varijantu da ga on (youtube) sredi,ali moj video ni osvetljen ni neosvetljen ne valja,boje mu se razlivaju kao da ga je neko polio naftom.Najveći fazon je u tome ?to kada sam postavio test file od 1,5 megabajta cist da vidim kako će se video uklopiti u ekran malog youtube prijemnika,video je izgledao onako kako treba,?to me je i nateralo da posumnjam na veličinu videa kao osnovni problem.Jelć ima neko sličnih iskustava,ne znam gde gre?im i vrtim se u krug. P.S.?ta je sa video produkcijom na forumu oće to skoro?Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Najbolje iskodiraj u h264, 1080p, a bitrate negdje oko 5mbit... To mora izgledati dovoljno dobro. Ton u AAC najbolji ?to mo?e?.
Mo?e? staviti screenshot postavki kad si kodirao za YT? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Problem u projektu je nastao zbog toga sto slike koje sam radio u photoshopu a koristio u Sony vegasu su vecih dimenzija width2560xheight1440.Evo dva screen shota project properties i render properties
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Zanemari WMV, poslušaj Tomislava. Imaš u Vegasu ponuđen format MainConcept AVC/AAC (to ti je zapravo H.264/MPEG4).
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 22-04-2012 at 05:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Male tajne velikih majstora | OFF | Nik?a Brato? | 4 | 22-01-2011 04:16 AM |
Mesto za upload fajlova | Brka | Predlozi i sugestije | 3 | 04-08-2010 09:26 AM |
ne radi upload na rumski | Guta | Predlozi i sugestije | 4 | 09-01-2009 01:08 PM |
Upload vasih radova II | dr.Ru | Promocija radova | 11 | 17-01-2007 11:07 PM |
Upload vasih radova | dr.Ru | Promocija radova | 22 | 07-02-2004 10:03 AM |