|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovani clanovi foruma, zahvaljujem se za pocetak sto citate temu uopste.
Zapravo odlucio sam da kupim kvalitetne studijske slusalice za slusanje muzike u kuci i van nje.Posto nisam strucan na tom planu zamolio bih vas da mi predlozite kvalitetne slusalice do 130 eura. Hvala na buducim odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Probaj ove -> http://www.goldring.co.uk/headphones/goldring/dr150.htm Ja ih imam. Izuvaju. Bile su oko 90e u 4audio. Idi kod njih i poslusaj ako jos imaju. Jedini je problem sto su open cup pa ne znam bas koliko su za napolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Nema na cemu, dobrodosao! Bilo je na ovu temu vec dosta, pretrazi po forumu, evo za pocetak nesto oko cega ce se svi sloziti: AKG 271 i ATH-M50. Ja tek sad vidim ono u kuci i napolju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Prebacih thread na prikladnije mesto.
Apsulutno ATH M50! Doduše, one su oko 160€, ali vrede svakog centa! Ja sam privremeno bez monitora i sad sam na njima radio postprodukciju jednog starog materijala, mada ih imam vec 2 godine skoro...Perfektno! Evo, otiđi i poslušaj dobro poznat materijal i na AKG i na Beyer i na Senn i šta god... U tom cenovnom rangu oduvaće sve kao mećava! ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala svima sto ste mi izasli u susret i odgovorili na moje pitanje.U medjuvremenu sam video AKG Q701 , prilicno dobro kritike su dobile slusalice, samo ih je tesko kod nas naci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
One su kanda, malko preko 500.e?! Zar ti to ne probija budget? Ja bas volim AKG sluske, ali ovo je teska sminka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ma samo signature model, isto sviraju kao i K701, ali za njih moras da puknes kintu i za predpojacalo... nece bez toga, a ima i mnogoooo jeftinije da se nadje, izleti neki oglas s vremena na vreme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jel čuo neke ove Ultrasone slu?alice?
Pensado ih je bio suludo nahvalio, a i svuda pi?e da su remek delo ![]() Mene konkretno zanimaju ovi modeli. Prvi je 90 E, drugi je 190: http://www.thomann.de/de/ultrasone_pro_450.htm http://www.thomann.de/de/ultrasone_pro550.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Ultrasone je za bio dosta razočaravajući.
![]() Jeftiniji modeli su baš skromni i kvalitetom i zvukom. Doduše, ja nisam DJ , ali sound overall je... ...loš! Zvuče "hajfajasto", jeftino, nemaju "dubinu" (ne mislim na bass,toga ima i previše, već frekv. separaciju). Čak i u tom rangu 70-80-90€ drugi proizvođači nude dosta više! Ima i dobrih Ultrasone slušalica, to su oni najskuplji modeli, ali je problem - baš to, što su skupi i za te pare (170-200€) se može daleko pametnije pazariti, pa čak i ako treba za DJ-ing, ali podvlačim, skupi modeli su dobri kvalitetom, pa jedino opravdavam da se baš takva sluška nekome sviđa, pa mu je cena manje bitna...!!! U svakom slučaju, neka čovek ne bude lenj, ako misli da kupi nešto ozbiljno, jedino je merodavno da sam ode i posluša! Sve će biti jasnije....
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni trebaju slu?alice da mogu da noću miksam. Kapiram da pazarim te ATH o kojima pričate svi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc oko kupovine klavijatura | Filipovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 21-01-2010 09:05 AM |
Molim pomoc oko kupovine PC-ja | DJeneral | Computer Hardware | 35 | 13-01-2010 05:26 PM |
Pomoć oko kupovine aran?era | Talino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 21-08-2006 05:25 AM |
Dilema oko kupovine nove opreme... | DEMONIO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 13-06-2006 07:33 PM |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 04:45 PM |