|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dobio sam patch polje 26 ulaza izlaza pa ne znam vredi li se nesto zezati sa njime posto bih trebao sam da zalemim, ozicim sve to. Posto nisam neki poznavalac, samo laicki mogu da zakljucim neke stvari, konkretno me zanima i moze li mi neko odgovoriti a prilazem i sliku radi lakseg razumevanja. Radi se o sledecem, a to me i buni gornji red patch polja ima 5 nozica dok donji red ima 3 nozice, kapiram da te 3 nozice su masa plus i minus dok ove 5 ne shvatam jedino da je zajednicka masa a plus i minus ostale 4 nozice sto ce reci da u tom slucaju na gornji red patch polja mogu da spojim dva izvora na jedan ulaz, ne znam da li sam bio jasan u mom tumacenju i da li sam dobro shvatio ceo problem Unapred hvala!
![]() pozz Grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Taj "visak" pinova sluzi za konfigurisanje normalizacije na patchu. Da ne bih previse objasnjavao, googlaj patchbay normalisation.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SM Pro M-Patch 2 | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 27-02-2010 06:40 PM |
cubase 3 i raid 0 polje | beat dis | Computer Hardware | 8 | 12-09-2009 06:05 PM |
Patch polje...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 06-02-2008 08:37 PM |
patch polje | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 25 | 02-02-2007 02:27 PM |