|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dali neko ima iskustva sa ovim editorom (PC3 Sound Editor). Imam USB MIDI kabal ali nikako da ih uspijem povezati. Pod opcijom Model odredim da je PC3K u pitanju opet nista. ?ekiram u preferensama da provjeri dali je nesto konektovano preko USB MIDI kabla i automatski spoji,opet nista. Dali se neko susretao sa ovim editorom. Svidja mi se jer je stvarno detaljan i moze se dosta stvari raditi preko njega i praktican je jer ima brdo podesavanja koja nisam jos nasao i na samom sintu. Kabal sam spojio IN na IN, AUT na AUT pa sam probao drukcije opet nista.Midi kanal na Editoru je 1 i na sintu je 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mislis: IN - OUT i OUT - IN ! ? Da li pricas o problemu sa software-om koji koristis ili sa midi konekcijom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
U pravu si, to sam zaboravio napisati da sam prvo probao. Malo sam guglao i editor najvjerovatnije radi samo sa fabrickim elementima. Prvo sam navalio da nadjem svoje programe i setape sto sam memorisao i nisam ih vidio u editoru. Sada sam probao editovati fabricke i sve je ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stizu PC3K6 i PC3K7 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 62 | 30-09-2012 04:37 PM |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
kurzweil PC3 - prodaja? | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 30-09-2007 11:27 AM |