|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
gore link (SC smara)
u dubstep fazonu ,treba se sredi jos malo Last edited by cAAc; 07-03-2012 at 12:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Sto bi rekli Englezi "doesn't do anything for song" !
Nema dodirnih tacaka sa pesmom...gde je vokal? U dubstepu ima vokala, cak i komercijalnih vokala... nije dovoljno staviti samo jedan vokal sample... Da li ce taj remiks da pomogne izvodjacu ? Priblizi ga novoj publici?... koji je smisao remiksa u datom stilu, ?? itd itd ... sve su to pitanja koja treba da se odgovore pre nego se pocne remiks..
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
Hvala DaBear na savetima ,posluzice ako ozbiljno istripujem..nisam se tripovao nista oko takmicenja i izvodjaca ..ne spavam i ubi dosada pa stancam samo ..meni je ovo ok ,treba se sredi ..vokal da izdignem ,budjav kraj i tu jos po nesto ..danas sutra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Klin čorba. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
pa moze i tako al u onim njihovim pravilima su nesto ispisali kao ne moze nista sem rmx-a tako da cu najverovatnije da izbacim zvoncice i vokal i iscukam nesto sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 07-03-2012 at 02:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
ma meni bilo zezanje dok sam radio, malo izvrno neke reci na vokalu plus neke asocijacije od ranije ..pocecu da cukam nesto al me muci taj drop ,nikad nisam znao da ga uradim valjano ..samo klin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Remix Contest - Colonia | Multicom | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 27-02-2012 06:45 PM |