|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo konacno se zavrteo novi singl pod nazivom Kisobran band-a Lutke sa predstojeceg albuma Spiralni snovi
http://www.youtube.com/watch?v=_xc0j...eature=related za isti mozete glasti a mozete ga i pogledati na Jelen top 10 listi http://jelentop10.com/toplista/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Recorded&mixed@studio Underground od strane moje malenkosti. Mastering @PressedLizzard by dvuckovic. A vi ste?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Odlicna produkcija,ali stvar onako,barem meni mada ukusi su razliciti. U svakom slucaju ekipi koja je radila ,snimala, sve cestitke,jer dobiti ovakav zvuk,sto je za mnoge nedostizno,ali se trude, za svaku pohvalu. Bravo!
pozz Grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
?ta ja znam... Produkcija je danas manje-vi?e dosti?na stvar, dobra pesma, daleko te?e.
Lutke pratim od početka, od hitične Ke Putane, i u kontekstu onda?njeg vremena to je dolazilo kao ?lag na tortu "domaćeg" engleskog popa. Oru?jem protivu otmičara, Veliki prezir, Kristali... Lutke... I pride gomila stilski sličnih bendova kao deo daleko ?ire muzičke scene. A onda znate ?ta se dogodilo i kako se ta energija rasula u vetar, međutim, ideja zvana "Lutke" po mom mi?ljenju imala je svetle momente uprkos svemu. Podsetiću vas na bend Foto i album "Kosmos Srbija" i veoma inovativan upliv elektro zvuka koji je, bar meni, ukazivao na umetnički karakter radoznao i spreman za eksperimentalno i novo. Moram priznati da me ovaj novitet nimalo ne odu?evljava, ?ta vi?e, veoma mi je dosadan i asocra me na "modu radi mode. Mo?da je to ishod mog nedovoljnog interesovanja, ali u poslednjih desetak godina, kada je reč o ovda?njem popu, nisam naleteo na ne?to bolje od ovoga:
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() pozz Grada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
bravo ! Ovo zvuci odlicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Priznajem, retko analiziram zvuk, i suprotno tome, uvek analiziram atmosferu.
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Fino. Meni generalno smeta potpuno odsustvo dinamike... Ima ili nema bubnja - ista je dinamika, glasnoća..ravno... ...ali to nije samo ovde, to je svuda već tako... ...i ,eto, ja sam problem, a ne snimak...
![]() Lepo, sve izlazi vrlo čisto, dobar posao! ![]() A ovo smo radili pre 12 godina u RNS, to je to, taj fazon...
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
Hvala na kritikama, svaka je dobrodosla i dobronamerna koliko vidim. Ja ipak nisam producirao ovaj album nego bend sam, tako da odricem deo odgovornosti za zamerke sa kojima se i sam slazem. Pesma jest ravna dinamicki, sto jeste delom zbog datuma proizvodnje i nekih standarda, ali i zbog aranzmana koji je namerno i ciljano tako wall of sound po uzoru na neke starije produkcije. Sto se vokala tice, to je ipak do dikcije, i po meni bi jednu gresku bilo pogresno ispravljati drugom, dizaniem vokala van neke mere. Uostalom, to i nije tako redak slucaj u istoriji muzike, cak postoji gomila~ sprdnja na temu misheard lyrics
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ja sam i dalje ubedjen da onaj kaze LADIM JAJA u nirvaninoj pesmi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bob Sinclair - novi singl! ha ha haahahaa.. | DaBear | Razno | 14 | 19-11-2011 04:34 PM |
Novi Benassi singl - super ! | DaBear | Razno | 3 | 12-08-2011 11:46 PM |
Novi singl u 8 sati.... | zwerdesign | Promocija radova | 2 | 06-07-2011 07:27 PM |
Coldplay-LIVE novi singl | Surfer | Razno | 2 | 06-02-2011 02:38 PM |
Sergej Cetkovic - Novi singl | Mitjovan | Razno | 15 | 01-07-2007 01:35 PM |